Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Сервіс на АЗС
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
vedmid
Ну чому зразу так? я наприклад маю і манометр і насос і ключі в багажнику,коли треба то і накачаю насосом,але коли є можливість підїхати на заправку і зробити то в рази швидше компресором причому та послуга анонсується заправкою то чому б не скористатись?
Ну чому зразу так? я наприклад маю і манометр і насос і ключі в багажнику,коли треба то і накачаю насосом,але коли є можливість підїхати на заправку і зробити то в рази швидше компресором причому та послуга анонсується заправкою то чому б не скористатись?
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- igorok
- Ім'я:Ігор
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
Re: Сервіс на АЗС
Колись мав Москвича, там возив стільки інструменту, що не кожне СТО стільки має, на інших машинах скоротив кількість інструменту (бо ніколи не було в ньому потреби), але до калини, ніколи немав запаски, завжди возив насос, тепер є запаска, насос не вожу (не знайшов йому місце підходяще), але скажу так, позор тій заправці, де встановлена підкачка і вона не працює, то як мати ... і він не працює, імпотент, ну короче Ви поняли.
- Buts
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
маю постійно в багажнику свій манометр і старий насос від радикуліту :) Перевіряю тиск раз в місяць перед дальшою поїздкою. На кожній АЗС манометр живе стоїми показниками виміру.
-
- Ім'я:Andrew
Якщо в далеку дорогу, то ясно, що краще взяти. А по місту таскаєш чуть не весь гараж - мені воно нагадує радянські часи. Ще й каністру можна возити - то було б повним комплектом. Такі сервіси мають бути на кожній заправці, а не тільки на "модних". Та ще й справні! Навіть підсвідомо заїдеш на заправку де всі варіанти сервісу. Нехай трохи про нас подбають, а не тільки ми про їх прибутки.
- Vexler
- Ім'я:Віктор
- Номер:металевий
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 8 рази
- Контактна інформація:
Хтось на початку писав за Лукойл. Да в них сервіс найвищий. Ще на Воці хороший. Завжди заправлять, обслужать....Хоча коли й заправщики не горять бажанням мені гольфа заправити, я сам підхожу і кажу допоможіть заправити :)
...А чайові даю по настрою і коли є лишня 1 грн :)

Надійне страхування (097) 223-88-69 Віктор
- sergey
- Контактна інформація:
Я сам заправляю, показали, розказали і я все знаю.Vexler писав:Хоча коли й заправщики не горять бажанням мені гольфа заправити, я сам підхожу і кажу допоможіть заправити :)![]()

Челябинские мужики настолько суровы, что гнут кованые диски на немецких автобанах
- Vexler
- Ім'я:Віктор
- Номер:металевий
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 8 рази
- Контактна інформація:
sergey, я не хочу, щоб руки бензою смерділи :) тай вцілому не я ж на заправці працюю 

Надійне страхування (097) 223-88-69 Віктор
-
На правильних заправках, до речі, щоб руки бензином не смерділи, одноразові рукавички висіли. Зараз счезли, чи то економія, чи може комусь в дому в пригоді стають.
В житті ніде не бачив рукавичок, може за кордоном хіба, але в нас... Я до речі теж ніколи сам не запрявляю - на то є заправщик.
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Заїдь на Шелл, там завжди є, і швабра і вода чиста.Shif писав:В житті ніде не бачив рукавичок
Ford?
Нічого собі! Я на Шелі не буваю, тому такого комунізму ніколи не бачив.Fobos писав:Заїдь на Шелл, там завжди є, і швабра і вода чиста.

-
Я рукавички на Окко вперше побачив. Правда вони довго не повисіли. В нас такі люди, що в дома вони краще дивляться.
Заїхав я накачати колесо на одну заправку, почав накачувати, раптом підбігає до мене заправщик, забирає з рук і давай качати. Хоча я нікого не просив. Ясно дав йому 2 гривні. Що це було - хороший сервіс чи просто бажання отримати чайові? А ще цікаво яка в них зарплата, нормальна чи якійсь мінімум, а решта добирають чайовими, щоб вийти на нормальну суму в місяць.
- Andriy01
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 4 рази
Думаю, що він просто хотів заробити, бо справа заправщиків - не качати колеса, а заправляти машини.
Наскільки я знаю, ЗП в них біля 700 грн, решта - чайові.
Наскільки я знаю, ЗП в них біля 700 грн, решта - чайові.
- Breaker
А я тепер не буду заправщиків допускати до машини. Уроди два останніх раза налили бєнзи на крило. Краще нехай не працюють ніж так. Доречі, навіть ніяк не відреагували на моє зауваження
-
Ну зарплата в них не альо, але ніхто нікого не посилає працювати. Це його вибір. Якщо я хочу мати більше, то я для цього щось роблю. Під сидячу задницю долар не запхаєш.
Це точно!Andjey писав:Ну зарплата в них не альо, але ніхто нікого не посилає працювати. Це його вибір. Якщо я хочу мати більше, то я для цього щось роблю. Під сидячу задницю долар не запхаєш.

-
http://autovisio.com.ua/statyi_toplivo_view/0-4-46.html - хороша стаття про пістолєтчіка. Правда треба читати між рядків щоб не попасти під плута зеленго дракона
Цікава стаття, читабельна. Але все рівно на чай давати не буду. Дякую їм завжди. :)
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
Заїхав я сьодні на ОККО на Тернопільскій (Новий Львів), заправити трохи соляри. Заправщик такий старший дєдок був. Мало того, шо після того як запитав "дизель?" і моєї відповіді "та" він бере в руки шлянг з А92
добре, шо я побачив)) Так потім, коли заправив і я вже думав дати йому на чай, підходжу дивлюсь, а він так нормально накапав на горловину, біля неї і на крило попала. Плюс зразу побіг до іншої, більш модної, машини
Сервіс до пи*ди, словом.
Ггг, з тої статті, шо вище:

Ггг, з тої статті, шо вище:
Я поймал себя на мысли, что до этого случая особо не контролировал какого вида топлива пистолет вставляю в горловину бака.
Стоять раком и улыбаться могут только младшие операторы

Sad, but true.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 18 гостей