Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Виродки на дорозі
- Apokalipsis
- Ім'я:Ігор
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
блін на право)))9мав на увазі)
Wole pchac Forda, niz jezdzic BMW!
- Thug
Re: Виродки на дорозі
ну ніважна... хтось кудись їде, хтось фафакає, всьо як завжди. А в чому праблєма?Apokalipsis писав:блін на право)))9мав на увазі)

- Apokalipsis
- Apokalipsis
мене самі більше бість коли тобі на ЖОВТЕ СВІТЛО СИГНАЛЯТЬ ЯК ...бНуТі ,козли!

Wole pchac Forda, niz jezdzic BMW!
- mister_X
- Ім'я:Юра
- Подякували: 1 раз
hrdrive писав:анегдот-жесть

- santosxxx
саме такBOXER писав:напевно йому вчора так фафакали

я посунувся щоб то бидло пузате проїхало, (бо факав як навіжений), а воно мені..- Їздити навчись!

Тому і питаюсь у Вас -вельмишановне панство..Чи я дурний, чи лижі не їдуть?

- hrdrive
- Контактна інформація:
santosxxx, так що там виситиь? додаткова секція світлофора чи стрілочка?
якщо стрілка - міг його послати, якщо секція світлофора - "баріс ти нє прав"
якщо стрілка - міг його послати, якщо секція світлофора - "баріс ти нє прав"

INTE®©ULLE®™
- santosxxx
звісно що картонкаhrdrive писав:якщо стрілка - міг його послати, якщо секція світлофора - "баріс ти нє прав"

а сигналив так наче я невідомо що замутив...
от такий то виродок на Паджеро мені зіпсув і так фіговий настрій

- Buts
santosxxx, надрукуй жирним на А4 - "читайте ПДР" - і показуй подібним.
- Denja
- Тюнінг клуб
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
santosxxx, А шо тобі заважало стати в середньому, шоб ніхто не фафакав? Завжди стараюсь на стрілках цих не стояти, шоб могли наліво проїхати. Хоча мужик рагуль!
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...
- santosxxx
3 машиниDenja писав:А шо тобі заважало стати в середньому, шоб ніхто не фафакав? Завжди стараюсь на стрілках цих не стояти, шоб могли наліво проїхати. Хоча мужик рагуль!
я намагався проскочити правим, але вирішив не випробовувати долі, так як світлофор почав переключатись

- Denzzzil
- Ім'я:Денис
- Номер:7739
- Контактна інформація:
а я на таке троганням і тормозінням відповідаю )))Apokalipsis писав:мене самі більше бість коли тобі на ЖОВТЕ СВІТЛО СИГНАЛЯТЬ ЯК ...бНуТі ,козли!
я також так стараюсь, але якщщо нікуди не спішу і спокійно повзу в правому ряді то заради того щоб звільнити місце поветраючим в сторону не зверну... але і якщо побачу що ззаді вже двоє хочуть повернути то стоячи першим можу трошки дати вперід і вправо щоб вони спокійно проїхали...Denja писав: Завжди стараюсь на стрілках цих не стояти, шоб могли наліво проїхати. Хоча мужик рагуль!
Денис Автозапчастини
- sergey
- Контактна інформація:
+1, ппц, стою на світлофорі (Як до Фарлепа любимогоApokalipsis писав:мене самі більше бість коли тобі на ЖОВТЕ СВІТЛО СИГНАЛЯТЬ ЯК ...бНуТі ,козли!![]()

дед на шосі, і тільки загорілось жовте воно га..но, га...н штопаний сигналить.

Треба було включити задню

А ще якийсь баран на БєМєВє Хе5

Челябинские мужики настолько суровы, что гнут кованые диски на немецких автобанах
-
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 3 рази
santosxxx
Как только ввели эти стрелки, еще в виде эксперимента, я тут подобный вопрос задавал. Стрелка тебя ни к чему не обязывает.
Я для себя выработал правило: если разница между рядами меньше 3 машин, то я в правый ряд не лезу. Если в правом ряду очередь на 3 и больше машин короче, то я еду туда.
Одно исключение: перекресток Зеленая - Липовая Аллея. Там если правый свободен, то занимаю всегда, ибо там после красного сразу включается желтый, что вгоняет в ступор 90% водителей. А если знать, что второе мигание пешеходного зеленого - это желтый :), то до того момента как водитель в левом ряду тронется, успеваешь проехать метров 80-100 :)
Denja,
Там перекресток достаточно загруженный и нет полноценной правой полосы. Только метров за 50 до перекрестка начинается расширение, типа кармана. Для примера, я вчера ехал в пол-восьмого вечера. Казалось бы не час пик. Мне нужно было направо. Дык очередь в средней полосе была такой, что я должен был ждать один цикл светофора, чтобы попасть в правую полосу, хотя она была пустая.
Как только ввели эти стрелки, еще в виде эксперимента, я тут подобный вопрос задавал. Стрелка тебя ни к чему не обязывает.
Я для себя выработал правило: если разница между рядами меньше 3 машин, то я в правый ряд не лезу. Если в правом ряду очередь на 3 и больше машин короче, то я еду туда.
Одно исключение: перекресток Зеленая - Липовая Аллея. Там если правый свободен, то занимаю всегда, ибо там после красного сразу включается желтый, что вгоняет в ступор 90% водителей. А если знать, что второе мигание пешеходного зеленого - это желтый :), то до того момента как водитель в левом ряду тронется, успеваешь проехать метров 80-100 :)
Denja,
Там перекресток достаточно загруженный и нет полноценной правой полосы. Только метров за 50 до перекрестка начинается расширение, типа кармана. Для примера, я вчера ехал в пол-восьмого вечера. Казалось бы не час пик. Мне нужно было направо. Дык очередь в средней полосе была такой, что я должен был ждать один цикл светофора, чтобы попасть в правую полосу, хотя она была пустая.
-
- Ім'я:Mukola
сьогодні на куліша біля магнусу їде поітік машин, тут всіх переганяє чорний джіп, здає трохи назад, включає аварійку, і втикає в дзенкало, постояв 5хв всі почали сигналити і він з пробуксовкою всіма 4х4 погнав 

Якщо у тебе чогось немає, створи це!
- Thug
Я не поняв, тобі шось не подобається? Чого фафакали? То кароль жизні самостверджувався. Всі водії при цьому мали богобоязно опустити очі і чекати милостіMukola писав:сьогодні на куліша біля магнусу їде поітік машин, тут всіх переганяє чорний джіп, здає трохи назад, включає аварійку, і втикає в дзенкало, постояв 5хв всі почали сигналити і він з пробуксовкою всіма 4х4 погнав

- santosxxx
там частенько таке наблюдається..azakharchuk писав:Дык очередь в средней полосе была такой, что я должен был ждать один цикл светофора, чтобы попасть в правую полосу, хотя она была пустая.
раніше, якщо мені не зраджує память з правого ряду на даному перехресті, можливий був рух тільки направо

-
- Лінгвіст
- Ім'я:Felix
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 37 рази
- Контактна інформація:
пацани, ви тут дешо таке пишете, шо аж не знаю шо вам сказати... просто деколи буває так, що треба глянути на себе, щоб зрозуміти дещо
а то начитаєшся автомобільних формуів із купою юзерів на предмет: "їду собі спокійно, нікого не рухаю і тут якийсь [цензура]..." - а коли виїдеш на дорогу і зустрігешся з такими "тихо їду нікого не рухаю", то не то шо "[цензура]" в їх очах будеш...
ПиСи: так шо деколи рекомендую трохи відкривати очі більш широко і включати МАЗГІ, бо на дорозі часто ситуації здаються однозначними, а насправді може бути і по іншому

а то начитаєшся автомобільних формуів із купою юзерів на предмет: "їду собі спокійно, нікого не рухаю і тут якийсь [цензура]..." - а коли виїдеш на дорогу і зустрігешся з такими "тихо їду нікого не рухаю", то не то шо "[цензура]" в їх очах будеш...

ПиСи: так шо деколи рекомендую трохи відкривати очі більш широко і включати МАЗГІ, бо на дорозі часто ситуації здаються однозначними, а насправді може бути і по іншому

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 20 гостей