Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
дивилася на днях)) досить прикольний.. класно було коли Траволті перекосило обличчя))))). і вкінці та горила...djigora писав:Старі пси
фільм супер.. !! Ніколас Кейдж зіграв достойно!!djigora писав:Оружеиниий барон
djigora писав:Зубная фея
http://dragme.tv/movies/618873/zubnaya_ ... fairy.html
+1 класні фільми.djigora писав:Полювання на колишню
http://dragme.tv/movies/615708/ohotnik_ ... r.html?t=1
hrdrive писав:Хто мені підкаже, колись дивився один фільм, гамериканський здається, смутно памятаю сюжет, але суть в тому що дочка-школярка одного крутого дядька (він в якихось вищих органах працює) втекла з дому з старшим хлопом, вони впродовж фільму кохаються всюди де можна і неможна (цензура звичайно присутня ) ну і в кінці розборки якісь...смутно пригадую, але ще б разок глянув цей фільм
а мну чото ся здає жи францюзькийhrdrive писав:гамериканський здається
"В погоні за волею" чи якось такhrdrive писав:Хто мені підкаже, колись дивився один фільм, гамериканський здається, смутно памятаю сюжет, але суть в тому що дочка-школярка одного крутого дядька (він в якихось вищих органах працює) втекла з дому з старшим хлопом, вони впродовж фільму кохаються всюди де можна і неможна :) (цензура звичайно присутня) ну і в кінці розборки якісь...смутно пригадую, але ще б разок глянув цей фільм
а може...Crush писав:а мну чото ся здає жи францюзький
дякую, попробую шукатиPier писав:"В погоні за волею"
може тому і не додивилася?Прелюдія Щастя писав:ьїбув
не він...там здається блондинка була...і чувак старший...згадав! Він був її охоронцем.Pier писав:В погоні за волею
розчарую, але ні..Vusiko писав:може тому і не додивилася?Прелюдія Щастя писав:ьїбув
хоча дивилась в поганій якості, але як на мене фільм досить непоганий, чого не можу сказати про "Штольню"))))... А Алісу не дивилась.. - то та частина де Джонні Депп ?Speedo писав:"аватар"
мм.. зацыкавило, якщо одна з найкращих його екранызацый.. качаюSpeedo писав:"Крістіни"
Андрюха, я тобі кілька сайтів з купою таких фільмів можу скинутиhrdrive писав: з старшим хлопом, вони впродовж фільму кохаються всюди де можна і неможна
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей