Просто перевірили документи і все :)
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
часом не Артем його звали?fen писав:то зза кута вибіг даєць)
скажеш йому шо не гарно так ховатись.......хоча поступив дійсно по людськи і зекономив мені 200 грнhrdrive писав:fen, гг напевно він![]()
Або п'яний, або вкрав. ДАІшники з сиренами були?Denzzzil писав:не знаю чи комусь цікаво, але десь годину тому спостерігав цікаву картину: їду собі по луганській якраз біля рукавички в сторону стрийської, бачу взеркало явного ідіота, думаю посунусь в сторону, пролітає, обганяючи мене Окташа (я їхав десь 80, в момент обгону здалось що я їду тих самих 80, але заднім ходом) за нею ДПС Кемрі з мигалками, потім ланос ДПС, 99 ДПС...
їду далі, виїзджаючи з луганської на стрийську зі сторони податкової в сторону наукової несуться тіж самі, але тепер Окташа, ланос, пасат, кемрі, з відривом в метрів 50 99-а! всім крім Октавії ДПС. ну а потім до аеропорта я зустрічав їхавших в ту ж саму сторону ще декілька поодиноких екіпажів ДПС )))))![]()
П.С.цікаво шо тому чувако було коли його таки зловили))))
А може вони поспорили шо дпс його не доженеIgor_Lviv писав:цікаво шо тому чувако було коли його таки зловили))))
Недавно від 7-го райвідділа тоже гнались за Октавією на Пасаті,то вернулись злі бо запутались в вулицях і Октавія втіклаDenzzzil писав:не знаю чи комусь цікаво, але десь годину тому спостерігав цікаву картину: їду собі по луганській якраз біля рукавички в сторону стрийської, бачу взеркало явного ідіота, думаю посунусь в сторону, пролітає, обганяючи мене Окташа (я їхав десь 80, в момент обгону здалось що я їду тих самих 80, але заднім ходом) за нею ДПС Кемрі з мигалками, потім ланос ДПС, 99 ДПС...їду далі, виїзджаючи з луганської на стрийську зі сторони податкової в сторону наукової несуться тіж самі, але тепер Окташа, ланос, пасат, кемрі, з відривом в метрів 50 99-а! всім крім Октавії ДПС. ну а потім до аеропорта я зустрічав їхавших в ту ж саму сторону ще декілька поодиноких екіпажів ДПС ))))) П.С.цікаво шо тому чувако було коли його таки зловили))))
з включеними мигалками, але без серен, коли мене на луганській обганяли то включали, а на стрийській ні!Igor_Lviv писав:ДАІшники з сиренами були?
може то та сама на спор ще разок втікала...*Lesyk* писав:Недавно від 7-го райвідділа тоже гнались за Октавією на Пасаті,то вернулись злі бо запутались в вулицях і Октавія втікла
Насправді, Ланоси і Октавії - найбільш популярні у злодіїв. Думаю, причина десь тут.Denzzzil писав:може то та сама на спор ще разок втікала...
100%, свєжоворованнаяIgor_Lviv писав:Насправді, Ланоси і Октавії - найбільш популярні у злодіїв. Думаю, причина десь тут.
Копи на чому були?jon писав:Сьогодні біля мотозаводу бачив кумедну історію.
Чую сирену. Дивлюсь машина ДПС зупиняє ззаду тюнену ВАЗ 2112, і техенько виде її до зупинки щоб та зупинилась. Підїхавши до зупинки Ваз підїжає збоку ДПС, махає ручкою і в газ!!!!!!. Дайці за ними але думаю не догнали.
jon писав:Підїхавши до зупинки Ваз підїжає збоку ДПС, махає ручкою і в газ!!!!!!.
jon писав:ВАЗ 21099.
так ви шо не чули? у Львові почався новий чемпіонат. мост вонтид називаєтьсяsergey писав:Щось останнім часом такі ситуації почастішали
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей