тобто тепер її читати не можна?weber писав:який закритий для всіх користувачів.

Чи її просто видалили?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
тобто тепер її читати не можна?weber писав:який закритий для всіх користувачів.
Так. Там модери розбираються :)hrdrive писав:тобто тепер її читати не можна?
slim_painter, а що пише? І до якої саме деталі не додається фото?slim_painter писав:weber, в гаражі ніяк не добавляються фотки деталейнавіть якщо давати ссилку з іного сайту.
петро, а що пише? Дай мені фотку спробувати.петро писав:В мене в "гаражі"є ще одна машина.Я не можу закинути її фотку,чому?
Як?weber писав:Дай мені фотку спробувати
Завантаж тут, я перекину. Або кинь лінк.петро писав:Як?
не пише абсолютно нічого. просто не додає. і то до всіх запчастин. так само якщо редагувати вже створену, чи робити нову запчастину, фотка не додаєтьсяweber писав:slim_painter, а що пише? І до якої саме деталі не додається фото?
Код: Виділити все
Веб-сторінка за адресою http://tuning.lviv.ua/ може бути тимчасово недоступною або, можливо, її було перенесено назавжди до нової веб-адреси.
Докладніша інформація про цю помилку
Нижче наведено оригінальне повідомлення про помилку
Помилка 101 (net::ERR_CONNECTION_RESET): Невідома помилка.
hrdrive, так. Зробив невеликий апдейтhrdrive писав:weber, то ти щось бавишся? :)
Ну шось певно в тебе одного, бо більше нема скаргApokalipsis писав:в мене не хоче фоки закидувати, воно їх грузить, а потім обновлюється сторінка і все....нема, ні доданого файлу, ні нічого(з опери сиджу)
Тільки в тебе.shaman писав:Щось останні два дні дуже довго почали грузить сторінки, таке враження що затримка секунд в 5 стоїть, то тільки в мене? по інших ресурсах все ок, нет 1,5мб
то ти до shamana?BOXER писав:шось я не зрозуміва шо у вас стається?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей