і хіба ти стріт рейсер після цього????LEgEnDA писав: догнали через 500 метрів вниз по антоновича))

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
і хіба ти стріт рейсер після цього????LEgEnDA писав: догнали через 500 метрів вниз по антоновича))
Теж мені, "рішали" [цензура]shaman писав: давайте шось РІШАТИ...
Класні теги до відео: гаи дпс менты аварии беспредел палка палево взятка патруль права накуренныеAndriy01 писав:http://www.yapfiles.ru/show/65606/2b55c ... b.flv.html
а це взагалі жиррр)))
що саме тебе цікавить, що було на пагоні?Breaker писав:не можу в неті знайти як розрізняти звання по пагонам. Може хтось має ссилочку чи якісь інформацію по тому???
Раджу перед передачею докумантів завжди вимагатиBreaker писав:Щоб я міг розбиратись чи то сержант чи лейтенант чи ше там хтось.
http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D1% ... 0%BD%D1%8FBreaker писав:Є ссилка чи картінка з тим всім?
нєа, я окремо йому в руки давав!!!Andriy01 писав:Брейкер, може дійсно талон був схований у файлику?
Та я так і зробив, інакше якби я дзвонив в тел. довіри і на якого інспектора я жалівся б???psk писав:Раджу перед передачею докумантів завжди вимагатипосвдчення, з якого переписувати всі дані.
Вже сам погуглив і все взнав, тому ділюся.malovanyy писав:Але то шось звучить дуже нелогічно, що лікар одним штампом дозволяє виїзд 3 людям на термін 1 місяць.
Все правильно і законно. Працює на фірмі, де я працюю, вже 2 роки така схема. Їздять і дайці претензій не маютьmalovanyy писав:Щоби не робити додаткової роботи і не тратити зайвих коштів можливим виходом з ситуації, на мою думку, є оформлення договора оренди автомобіля на водія. Договір тоді можна виписати хоч на 5 років, причом показувати його тільки ДАІшнікам, а для зписання бензину на фірмі вести окремо подорожні листи, де підпис і печатку лікаря не ставити. Як вам??
Договір чи Доручення? У мене в знайомого - Доручення на фірмі всім зробили, бо також постійні проблеми з цими шляховими листами були. Аж до того, чому всі підписи однією ручкою зроблені.hrdrive писав:Все правильно і законно. Працює на фірмі, де я працюю, вже 2 роки така схема. Їздять і дайці претензій не маютьmalovanyy писав:Щоби не робити додаткової роботи і не тратити зайвих коштів можливим виходом з ситуації, на мою думку, є оформлення договора оренди автомобіля на водія. Договір тоді можна виписати хоч на 5 років, причом показувати його тільки ДАІшнікам, а для зписання бензину на фірмі вести окремо подорожні листи, де підпис і печатку лікаря не ставити. Як вам??
ага, не вдумався в текст, але саме це мав на увазі. ДякуюIgor_Lviv писав:Доручення
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей