Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
можуть перевірити і заглянути в аптечку !hrdrive писав:Доречі в когось дайці перевіряли термін придатності вогнегасника?
покажи де я написав шо вона непотрібна ????Vitalik-first писав:от якщо колесо мінятимеш і пораниш руку,але сильно,чим будеш рану обробляти,попісяєш на бубу?
людина навела приклад ! шо ви ше від мее хочете ?shaman писав:Vitalik-first, я ж тобі дав витяг з правил, які ще можуть бути питання? вогнегасник повинен бути, він повинен бути не протермінований та повинен бути в салоні.
вони треба для тебе! як почне тобі проводка під панелью горіти побачиш кому той вогнегасник потрібен,і як ти будеш його шукати десь в багажнику і чи встигнеш зупинити возгорання, тобі чи гайцю по правилах. Сергій, деколи краще мовчати, чим брєд писати. Це ж саме про аптечку!Серёга писав:і шо я хіба не був правий шо по правилах вона треба для дайця ?
shaman писав:в наших аптечках нема елементарної перекисі
Список там є, він є затверджений, але те що на практиці ті всі медикаменти є не дієвими і вони застаріли оскільки є набагато ефективніші та корисніші аналоги, це факт! І презервативи там якщо мені память не зраджує використовуються в одному з пунктв замість джгута для зупинки кровотечіManiak716 писав: всередині ще був список з усім що в аптечці так там навіть 2 чи 3 презика є
а точно :)hrdrive писав:ти не правильно зрозумів, Дензіл мав на увазі що у всіх автомобілях має бути вогнегасник, а додаткові іструменти-за бажанням
в твоєму випадку - багажник :)Vitalik-first писав:вогнегасник повинні бути в закріпленому стані у місцях, визначених підприємством-виробником.
от якшо шо, то хай дайці доводять, шо "визначене підприємством виробником місце" (тобіш багажник) - не може бути місцем зберігання вогнегасника :) спочатку діє перша частина цієї нормиVitalik-first писав:Якщо конструкцією транспортного засобу ці місця не передбачено, медична аптечка і вогнегасник повинні знаходитися в легкодоступних місцях, крім багажника легкового автомобіля.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість