Ніхто доводити нічого не буде док передадуть у виконавчу службу на стягнення з боржника якщо вчасно не оскаржити дану постановуjon писав:А що над ремнями приходиш в суд кажеш був пристібнутий. Підійшов даїшник, попросив вийти. Я вийшов а тут така штука що протокол за ремні. А свідкі то немає ні в нього ні в тебе. Призумція невиновсті. Тобі мають довести що ти був не пристібнутий. Хай доводять.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Протокол за ремені безпеки!!!
-
- Ім'я:саня
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- rybkaandrew
- Ім'я:Андрій
- Стать:чоловік
- Контактна інформація:
Re: Протокол за ремені безпеки!!!
в розясненнях нічого не писав, підпис не ставив , постанову не брав!
ремінь прищіпнутий не був, однак накинутий 

- Igor_Lviv
- Ім'я:Igor
ПДР:rybkaandrew писав:ремінь прищіпнутий не був, однак накинутий
Бач, тут не сказано, що треба прищіпатися. Треба - користуватися. Можна було так і сказати: "Користувався ремнем - відкривав ним пиво".2.3. Для забезпечення безпеки дорожнього руху водій зобов'язаний:
в) на автомобілях, обладнаних засобами пасивної безпеки (підголовники, ремені безпеки), користуватися ними...

- rybkaandrew
- Контактна інформація:
Igor_Lviv, нічого завтра йду в адвокатуру буду вияснювати
хто знає скільки в адвокатів коштує така справа?? тільки не кажіть що воно того не вартує так як мені діло в принципі а не в грошах 

- Igor_Lviv
- Ім'я:Igor
Якщо "в принципі", то ти не правий. Якраз мєнт попався дуже принциповий. Виграти можна, теоретично, любе. А от навіщо? (То риторичне питання).rybkaandrew писав:так як мені діло в принципі а не в грошах
-
- Ім'я:саня
Якщо ти нічого небрав і нічого не підписував тоді і нічого оскаржувати Треба чекати якщо почнеться виконавче провадження тоді поновляти позовну давність і похерити по суду постанову Позовна заява приблизно 100 -250 грн. залежить які в кого аппетити придставництво в суді 200-600 залежить від адвокатаrybkaandrew писав:в розясненнях нічого не писав, підпис не ставив , постанову не брав!ремінь прищіпнутий не був, однак накинутий
А може взагалі все з рук зійти без судів та стягнень...........і таке буває
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
тільки шо біля дому зупинили, а відкрив вікно і подумав зараз будуть піляти за ремінь.. але минулось 

- rybkaandrew
- Контактна інформація:
в мене є знайомий адвокат, казав 50 на 50 , але довго сміявся з того шо вони написали 2-х свідків , казав "цікаво як вони бачили тебе без ремня ще й в тонованій автівці"sasha 099 писав:Якщо ти нічого небрав і нічого не підписував тоді і нічого оскаржувати Треба чекати якщо почнеться виконавче провадження тоді поновляти позовну давність і похерити по суду постанову Позовна заява приблизно 100 -250 грн. залежить які в кого аппетити придставництво в суді 200-600 залежить від адвоката
А може взагалі все з рук зійти без судів та стягнень...........і таке буває

- AXID
- Ім'я:M.
Також виписали протокол за ремінь
(зупинив для провірки документів, подивився в багажник, а потім ремінь...
). В поясненнях написав, що не згідний, відстібнувся щоб дістати документи, в графі свідки поставив зети. Підкажіть як написати позовну заяву в суд (розумію що на 50 грн забагато мороки, але потрібно вчитись відстоювати справедливість), якщо хтось таку писав, буду дуже вдячний за зразок.
santosxxx, rybkaandrew, які результати?

santosxxx, rybkaandrew, які результати?
- santosxxx
- Подякували: 1 раз
AXID, скасовано!
на компі не маю зразка,
можу зробити ксерокс як я писав..
на компі не маю зразка,
можу зробити ксерокс як я писав..
- rybkaandrew
- Контактна інформація:
AXID, заплатив, бо не мав часу возитися по судах
зараз майже всі протоколи по ремнях скасовують, однак причиною стала операція "ремені безпеки " яка проходить на Львівщині , тепер немає чого суватися до суду , бо їм на даний час дозволено багато чого і суддя ніколи не скасує протоколи, аж поки не закінчиться операція. 

- AXID
Да..., перспектива не тішить, але потрібно спробувати, заплатити ще встигну :). Зараз здається йде операція проти п"яних водіїв, чи за ремені також?
- AXID
santosxxx, звичайно кращий варіант, щоб ти виклав тут на форумі, але можна і ксерокопію, тоді кажи куди під"їхати 

- AXID
santosxxx ввечері подзвоню, дякую
Порився я в неті, трохи сам покумекав і склав таку позовну заяву. Прошу ваших порад, може щось дописати або викинути
Залізничний районний суд м.Львова
79039, м. Львів вул. С.Бандери, 3
Позивач:
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Відповідачі:
Управління ДАІ ГУ МВС України у Львівській області
79053, м. Львiв, вул. Перфецького, 19
Інспектор БДПС ВДАІ м. Львова
Бабляк Остап Степанович
79053, м. Львів, вул. Перфецького, 19
ПОЗОВНА ЗАЯВА
про скасування Постанови серії xxxxxxxxxxx від xxxxx.2010р.
по справі про адміністративне правопорушення
передбачене ч.4 ст.122 КУпАП
(в порядку адміністративного судочинства)
Я, xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx, паспорт КВ xxxxxx, ідентифікаційний номер xxxxxxxxxxxxxx, xxxxx.2010р. керуючи автомобілем ВАЗ 2108, державний номер xxxxxxxxx, рухався по вул.Пл.Осьмомисла м.Львова та виконував всі вимоги Правил дорожнього руху.
Був зупинений працівником ДАІ сержантом міліції Бабляком Остапом Степановичем. Після зупинки попросив пояснити її причину. Зі слів працівника ДАІ причиною моєї зупинки є перевірка документів. Після того, як я передав посвідчення водія, техпаспорт та ін. інспектору, він висунув незаконну вимогу відкрити багажник мого автомобіля. Щоб не створювати конфліктної ситуації, я виконав цю вимогу. Після огляду багажника, інспектор ДАІ повідомив мені, що я порушив правила дорожнього руху - не користувався засобами пасивної безпеки (ременем безпеки).
Вважаю, що оскаржуваною постановою серії xxxxxxxxxxx від хххххххх2010р. на мене неправомірно накладено адміністративне стягнення та вважаю її незаконною з наступних підстав:
1. Я зупинився на відстані 4м від інспектора ДАІ та розщебнув ремінь безпеки, для того щоб
дістати посвідчення водія, техпаспорт та ін. документи;
2. Відповідач не надав ніяких документальних (фото, відео чи ін.) доказів на підтвердження того, що я не користувався засобами пасивної безпеки (ременем безпеки).
На підставі вищевикладеного і керуючись ч.4 ст. 122, ст.ст. 287-289 Кодексу України про адміністративні правопорушення, 6, 8, 17, 18, 19 та статтями 104–106 Кодексу адміністративного судочинства,
ПРОШУ СУД:
1. Скасувати постанову серія xxxxxxxxxxx по справі про адміністративне правопорушення від хххххххх2010 року та стягнення у вигляді штрафу у розмірі 51 гривень
2. Закрити провадження по справі про адміністративне правопорушення.
ДОДАТКИ:
1. доказ сплати судового збору – оригінал квитанції установи банку;
2. копія довідки про присвоєння ідентифікаційного номера;
3. копія паспорта;
4. копія Постанови серії xxxxxxxxxxx від xxxxxx2010р.по справі про адміністративне
правопорушення
5. копія Протоколу серії xxxxxxxxxxx від xxxxxx2010 року.
6. Копія позовної заяви разом з додатками для відповідачів – 2 примірники.
«11» травня 2010року ________________ xxxxxxxxxxx

Порився я в неті, трохи сам покумекав і склав таку позовну заяву. Прошу ваших порад, може щось дописати або викинути
Позивач:
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Відповідачі:
Бабляк Остап Степанович
ПОЗОВНА ЗАЯВА
про скасування Постанови серії xxxxxxxxxxx від xxxxx.2010р.
Я, xxxxxxx xxxxxxx xxxxxxxx, паспорт КВ xxxxxx, ідентифікаційний номер xxxxxxxxxxxxxx, xxxxx.2010р. керуючи автомобілем ВАЗ 2108, державний номер xxxxxxxxx, рухався по вул.Пл.Осьмомисла м.Львова та виконував всі вимоги Правил дорожнього руху.
Був зупинений працівником ДАІ сержантом міліції Бабляком Остапом Степановичем. Після зупинки попросив пояснити її причину. Зі слів працівника ДАІ причиною моєї зупинки є перевірка документів. Після того, як я передав посвідчення водія, техпаспорт та ін. інспектору, він висунув незаконну вимогу відкрити багажник мого автомобіля. Щоб не створювати конфліктної ситуації, я виконав цю вимогу. Після огляду багажника, інспектор ДАІ повідомив мені, що я порушив правила дорожнього руху - не користувався засобами пасивної безпеки (ременем безпеки).
Вважаю, що оскаржуваною постановою серії xxxxxxxxxxx від хххххххх2010р. на мене неправомірно накладено адміністративне стягнення та вважаю її незаконною з наступних підстав:
1. Я зупинився на відстані 4м від інспектора ДАІ та розщебнув ремінь безпеки, для того щоб
дістати посвідчення водія, техпаспорт та ін. документи;
2. Відповідач не надав ніяких документальних (фото, відео чи ін.) доказів на підтвердження того, що я не користувався засобами пасивної безпеки (ременем безпеки).
На підставі вищевикладеного і керуючись ч.4 ст. 122, ст.ст. 287-289 Кодексу України про адміністративні правопорушення, 6, 8, 17, 18, 19 та статтями 104–106 Кодексу адміністративного судочинства,
ПРОШУ СУД:
1. Скасувати постанову серія xxxxxxxxxxx по справі про адміністративне правопорушення від хххххххх2010 року та стягнення у вигляді штрафу у розмірі 51 гривень
ДОДАТКИ:
2. копія довідки про присвоєння ідентифікаційного номера;
3. копія паспорта;
4. копія Постанови серії xxxxxxxxxxx від xxxxxx2010р.по справі про адміністративне
правопорушення
5. копія Протоколу серії xxxxxxxxxxx від xxxxxx2010 року.
6. Копія позовної заяви разом з додатками для відповідачів – 2 примірники.
«11» травня 2010року ________________ xxxxxxxxxxx
- BurGiK
- Ім'я:Святослав
- Номер:АА 5971 МН
- Контактна інформація:
Я вчора такий штраф заплатив!santosxxx писав:Приятгнути гр...santosxxx до адмін відповідальності і накласти на нього адмін. стягенення у вигляді штрафу 425 грн.

Mazda 626 GE 2.0i FS - Продано!
Daewoo Lanos 1.6 SX 2006 р.
Daewoo Lanos 1.6 SX 2006 р.
- Breaker
AXID, нє, так хєрово буде.
1) По-перше, треба писати дати кругом. "Я, 24 травня, рухався там і там...".
2) Свій паспорт та ідентифікаційний писати не треба
3) та виконував всі вимоги Правил дорожнього руху. - лєва фігня. просто рухався там і там.
4) На рахунок багажника, то погано написано. Ти не маєш вказувати на незаконні дії інспектора (ти тіпа наглієш тут), ти краще скромно опиши, що безпідставно попросили показати багажник. Напиши, що відстібнувся після зупинки для того, щоб взяти документи які були сзаду в куртці. а ТО НЕ ПОВІРЯТЬ. Сам подумай, щоб взяти документи не обов'язково відстібатись.
1) По-перше, треба писати дати кругом. "Я, 24 травня, рухався там і там...".
2) Свій паспорт та ідентифікаційний писати не треба
3) та виконував всі вимоги Правил дорожнього руху. - лєва фігня. просто рухався там і там.
4) На рахунок багажника, то погано написано. Ти не маєш вказувати на незаконні дії інспектора (ти тіпа наглієш тут), ти краще скромно опиши, що безпідставно попросили показати багажник. Напиши, що відстібнувся після зупинки для того, щоб взяти документи які були сзаду в куртці. а ТО НЕ ПОВІРЯТЬ. Сам подумай, щоб взяти документи не обов'язково відстібатись.
- AXID
Breaker, santosxxx, дуже дякую за допомогу
, ще трохи підкоректую і викладу сюди остаточний варіант. Є ще такі питання:
Має бути Позовна заява чи Адміністративний позов
Може бути від руки чи тільки друкований варіант
Копії для ДАІ залишати в суді чи везти до відповідачів самому
В додатках мають бути копії ідентифікаційного, водійських прав, в неті в різних зразках по різному, можливо ще якісь копії документів потрібні ?

Має бути Позовна заява чи Адміністративний позов
Може бути від руки чи тільки друкований варіант
Копії для ДАІ залишати в суді чи везти до відповідачів самому
В додатках мають бути копії ідентифікаційного, водійських прав, в неті в різних зразках по різному, можливо ще якісь копії документів потрібні ?
- AXID
Викладаю підкоректований з вашою допомогою варіант. Не став нажимати на незаконності зупинки, в принципі суть заяви в тому щоб скасували штраф, а взагалі х.з. як краще
.
Якщо цей варіант також пожна покращити, прошу давайте свої зауваження, думаю пригодиться не тільки мені
Позивач:
…………………………………………….
Відповідачі:
Бабляк Остап Степанович
ПОЗОВНА ЗАЯВА
про скасування Постанови серії ВС № 206361 від 03.05.2010р.
Я, ………………………., о 9-00 год 03.05.2010р. керуючи автомобілем ВАЗ 2108, державний номер ……………., рухаючись по вул.Пл.Осьмомисла у м.Львові, був зупинений працівником ДАІ сержантом міліції Бабляком О. С. Після виконання вимоги про зупинку попросив пояснити її причину, оскільки Правил дорожнього руху я не порушував. Зі слів працівника ДАІ причиною моєї зупинки є перевірка документів. Після того, як я передав посвідчення водія, техпаспорт та ін. інспектору, він безпідставно попросив відкрити багажник мого автомобіля. Щоб не створювати конфліктної ситуації, я виконав це прохання. Після огляду багажника, інспектор ДАІ повідомив мене, що я порушив правила дорожнього руху - не користувався засобами пасивної безпеки (ременем безпеки).
Вважаю, що оскаржуваною постановою серії ВС № 206361 від 03.05.2010р. на мене неправомірно накладено адміністративне стягнення та вважаю її незаконною з наступних підстав:
1. я зупинився на відстані декілька метрів (приблизно 4м) від інспектора ДАІ та після зупинки відстібнув ремінь безпеки, для того щоб дістати посвідчення водія, техпаспорт та ін. документи, які були в куртці на задньому сидінні;
2. відповідач не надав ніяких речових доказів, показань технічних приладів та технічних засобів (згідно вимог ст.251 Кодексу України про адміністративні правопорушення) які підтверджують, що я під час руху по вул.Пл.Осьмомисла м.Львова 03.05.2010р. не користувався засобами пасивної безпеки (ременем безпеки).
На підставі вищевикладеного і керуючись ст.ст. 287-289 Кодексу України про адміністративні правопорушення, 6, 8, 17, 18, 19, 71 та статтями 104–106, 162 Кодексу адміністративного судочинства,
ПРОШУ СУД:
1. Скасувати постанову серія ВС № 206361 по справі про адміністративне правопорушення від 03.05.2010 року та стягнення у вигляді штрафу у розмірі 51 гривень
ДОДАТКИ:
2. копія паспорта;
3. копія Постанови серії ВС № 206361 від 03.05.2010р. по справі про адміністративне
правопорушення;
4. копія Протоколу серії ВС № 225412 від 03.05.2010 року.
5. копія позовної заяви разом з додатками для відповідачів – 2 примірники.
«11» травня 2010року ________________ ……………

Якщо цей варіант також пожна покращити, прошу давайте свої зауваження, думаю пригодиться не тільки мені

Позивач:
…………………………………………….
Відповідачі:
Бабляк Остап Степанович
ПОЗОВНА ЗАЯВА
про скасування Постанови серії ВС № 206361 від 03.05.2010р.
Я, ………………………., о 9-00 год 03.05.2010р. керуючи автомобілем ВАЗ 2108, державний номер ……………., рухаючись по вул.Пл.Осьмомисла у м.Львові, був зупинений працівником ДАІ сержантом міліції Бабляком О. С. Після виконання вимоги про зупинку попросив пояснити її причину, оскільки Правил дорожнього руху я не порушував. Зі слів працівника ДАІ причиною моєї зупинки є перевірка документів. Після того, як я передав посвідчення водія, техпаспорт та ін. інспектору, він безпідставно попросив відкрити багажник мого автомобіля. Щоб не створювати конфліктної ситуації, я виконав це прохання. Після огляду багажника, інспектор ДАІ повідомив мене, що я порушив правила дорожнього руху - не користувався засобами пасивної безпеки (ременем безпеки).
Вважаю, що оскаржуваною постановою серії ВС № 206361 від 03.05.2010р. на мене неправомірно накладено адміністративне стягнення та вважаю її незаконною з наступних підстав:
1. я зупинився на відстані декілька метрів (приблизно 4м) від інспектора ДАІ та після зупинки відстібнув ремінь безпеки, для того щоб дістати посвідчення водія, техпаспорт та ін. документи, які були в куртці на задньому сидінні;
2. відповідач не надав ніяких речових доказів, показань технічних приладів та технічних засобів (згідно вимог ст.251 Кодексу України про адміністративні правопорушення) які підтверджують, що я під час руху по вул.Пл.Осьмомисла м.Львова 03.05.2010р. не користувався засобами пасивної безпеки (ременем безпеки).
На підставі вищевикладеного і керуючись ст.ст. 287-289 Кодексу України про адміністративні правопорушення, 6, 8, 17, 18, 19, 71 та статтями 104–106, 162 Кодексу адміністративного судочинства,
ПРОШУ СУД:
1. Скасувати постанову серія ВС № 206361 по справі про адміністративне правопорушення від 03.05.2010 року та стягнення у вигляді штрафу у розмірі 51 гривень
ДОДАТКИ:
2. копія паспорта;
3. копія Постанови серії ВС № 206361 від 03.05.2010р. по справі про адміністративне
правопорушення;
4. копія Протоколу серії ВС № 225412 від 03.05.2010 року.
5. копія позовної заяви разом з додатками для відповідачів – 2 примірники.
«11» травня 2010року ________________ ……………
- santosxxx
- Подякували: 1 раз
1. Адмін. позовAXID писав:Має бути Позовна заява чи Адміністративний позов Може бути від руки чи тільки друкований варіант Копії для ДАІ залишати в суді чи везти до відповідачів самомуВ додатках мають бути копії ідентифікаційного, водійських прав, в неті в різних зразках по різному, можливо ще якісь копії документів потрібні ?
2. Краще друкований
3. В суд 2 примірника одинакових
4. копія : постанова, протокол, тех.паспорт, прав
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей