Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Volkswagen-VENTO
- PYY
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Шо ви можете сказати нарахунок Volkswagen-Vento,як кузов до корозій,ціна на деталі,обслуговування ?ціна її по оголошеннях десь 7500,то 93-94 року,1.8мі,гп керма,АБС,електро зеркала,вікна,люк,кондиціонер,2 подушки безпеки! І що ше можна взяти хорошого за ту ціну?Як на мене це оптимальний варіан,ціна-якість,щей яка комплектація!Більше подобається 2.0повний інжектор,або 1.9ТДІ але по оголошеннях невидно 2.0 і 1.9ТДІ також,є просто дизельні і турбо дизельні!Якшо дизель то ТДІ або ніякого,а так думаю 1.8мі буде гуд!Ше подобається 2.8і але багато жере і напевно вбиті,на машина з такими двіжками пенсіонери не їздять і на природу також,ганяють яку дурні :lol: А.і ше одне,поясніть хтось шо таке кузов ZZZ, таке але незнаю чим він хороший!
-
- Контактна інформація:
Наскільки мені відомо ZZZ - це три зарезервовані знаки в VIN коді машин. Нібито має означати що кузов оцинкований, але здається що іноді цим просто користуються продавці, так як оцинковки немає. Просто деякі виробники машин замість букв ставлять нулі або одинички, а деякі ZZZ - тим самим наші продавці говорять що це оцинкований кузов три рази :).
- GORGAN
А шо вона може так скоро їхати? І що там може дорогу тримати? Колись на сусідніму підйомнику підняли братову венту і я позалядав на свій галант ,який теж був на підйомнику і на венту і розплакався. Задня підвіска венти - це балка і прикручені до неї два колеса. Галантовська проти вентівської виглядала, як супертехнологічний девайс з купою ричагів. Тому вента якось там має дорогу тримати, але я слабо в то вірю. Вента тим і добра, що проста як двері, що позитивно відбивається на надійності і обслуговуванні.Андрей писав:на великих швидкостя 150-
Напевно. :?
- PYY
MAGYLA Сорі,я мав наувазі ВАЗ-2113 ! Дуже важко вибрати авто,я вже передивився всі моделі різних фірм і німці і японці і т.д. і т.п. Тільки зупинюсь на чомусь,вже радий шо оприділився,то хтось шось скаже,то гавн.... ото краще,я вже починаю заглядати на шось інше і так вже не 1 раз!З усіх марок і моделей в мене таке вималювалось:
1.Opel-Vectra 2.0i 1993р.
"+" дешеве в обслуговуванні,непогана комплектація
"-" гниють !!!
2.Volkswagen-Vento 1.8мі1993-1994р.
"+"комплектація побагатше вектри,салон уютнший
"-" дорожче в обслуговуванні ніж вектра,двигун 1.8мі порівняно з ветрою 2.0і .
3.Volkswagen-Passat B3 но він мені недуже,довгий,колеса малі,низька,і нетака в салоні комфортна як вектра чи венто!
Але я так от думаю,одні говорять краще 15 річна іномарка ніж новий ВАЗ інші навпаки,краще ВАЗ ніж стара рухля,іномарка.
От і думаю,ламаю голову,вже не один день і місяць.
З тих тьох вибір падає на Vento,Golf - недуже подобається хетчбек,седани я люблю!
Так порадьте,ІНОМАРКУ чи ВАЗ 2199-2113 а можна шось тіпа 2110,знаю шо за 7500 буде убіта 10 але є знайомі які дешево зроблять її як нову!
ВАЗ-один плюс то шо новий,а так то таке г.. шей за такі гроші! Зборка,отстой,салон страшний,скрипить,тріщить! Ваз якшо брати то зразу шумку робити треба і ше купу всього,все підтягувати бо все гримить,тече!
1.Opel-Vectra 2.0i 1993р.
"+" дешеве в обслуговуванні,непогана комплектація
"-" гниють !!!
2.Volkswagen-Vento 1.8мі1993-1994р.
"+"комплектація побагатше вектри,салон уютнший
"-" дорожче в обслуговуванні ніж вектра,двигун 1.8мі порівняно з ветрою 2.0і .
3.Volkswagen-Passat B3 но він мені недуже,довгий,колеса малі,низька,і нетака в салоні комфортна як вектра чи венто!
Але я так от думаю,одні говорять краще 15 річна іномарка ніж новий ВАЗ інші навпаки,краще ВАЗ ніж стара рухля,іномарка.
От і думаю,ламаю голову,вже не один день і місяць.
З тих тьох вибір падає на Vento,Golf - недуже подобається хетчбек,седани я люблю!
Так порадьте,ІНОМАРКУ чи ВАЗ 2199-2113 а можна шось тіпа 2110,знаю шо за 7500 буде убіта 10 але є знайомі які дешево зроблять її як нову!
ВАЗ-один плюс то шо новий,а так то таке г.. шей за такі гроші! Зборка,отстой,салон страшний,скрипить,тріщить! Ваз якшо брати то зразу шумку робити треба і ше купу всього,все підтягувати бо все гримить,тече!
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
PYY, не слухай нікого!
Вибирай машину по 2х критеріях:
1. Входить в ціновий діапазон грошей яких ти маєш.
2. Подобається саме ТОБІ.
Забий на тих хто бакланить одну чи іншу машину. Це все вони роблять через свої невиконані бажання і щоб відвищити власну гордість сказавши що його мащина найкраща :)
Так що складай список машин які підпадають під ціну яка тобі підходить і вибирай саме ту яка подобається.
З власного прикладу скажу - як би там хто не казав шо опель погана машина, шо можна було взяти за ті гроші Лачеті, ше якісь там аргументи приводять. Просто їм кажу шо взяв саме то що подобалось і на що були гроші.
Вибирай машину по 2х критеріях:
1. Входить в ціновий діапазон грошей яких ти маєш.
2. Подобається саме ТОБІ.
Забий на тих хто бакланить одну чи іншу машину. Це все вони роблять через свої невиконані бажання і щоб відвищити власну гордість сказавши що його мащина найкраща :)
Так що складай список машин які підпадають під ціну яка тобі підходить і вибирай саме ту яка подобається.
З власного прикладу скажу - як би там хто не казав шо опель погана машина, шо можна було взяти за ті гроші Лачеті, ше якісь там аргументи приводять. Просто їм кажу шо взяв саме то що подобалось і на що були гроші.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 31 гостей