Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Як, чи де можна правильно виставити фари?
-
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Шось мені здається що світло в мене якесь неправильне. Думав лампочки погані, поставив філіпси +50 3 спектри. Результату 0. Фари ніби нормальні, отражателі не іржаві. Пробував шось крутити результату майже немає. Дальнє гуд, а от ближнє зовсім не тішить. Вже не знаю що робити.
Порадьте якийсь сервіс чи майстра який може по стенді виставити добре оптику.
Порадьте якийсь сервіс чи майстра який може по стенді виставити добре оптику.
- ghost
- Ім'я:Павло
- Стать:чоловік
- Номер:ВС0190ЕА
- Контактна інформація:
а що її виставляти? ввечір їдеш десь під стіну, встаєш від неї на відстані 5 м, світиш ближнім і дивишся щоб смуга світла була на висоті 60 см від землі; регулювати просто - викруткою, знявши окуляри, єдиний можливий негативний момент - регулювальні болти могли погнити - тоді треба буде помахатися :)
в цифрах міг трохи помилисися, якщо треба точно - читай книжку
в цифрах міг трохи помилисися, якщо треба точно - читай книжку
I would love to change the world, but they won't give me the source code...
- ghost
- Ім'я:Павло
- Стать:чоловік
- Номер:ВС0190ЕА
- Контактна інформація:
ще зверни увагу на скло фар - на внутрішніх фарах (дальніх) воно має бути з кружком посередині (тисненим), а на зовнішніх - малюнок йде дугою
я як машину взяв - то взагалі дупа повна була, на ближньому одна фара світила ближнім, друга дальнім; а на дальному - навпаки :) все кріплення ржаве, регулювання відсутнє, і нічо - зробив :)
я як машину взяв - то взагалі дупа повна була, на ближньому одна фара світила ближнім, друга дальнім; а на дальному - навпаки :) все кріплення ржаве, регулювання відсутнє, і нічо - зробив :)
I would love to change the world, but they won't give me the source code...
-
На вихідних поміняв оптику і пробував фари регулювати. Поскільки стіни підходящої не знайшов то регулював на око на більш-менш підходящій площадці. Кріплення ніби нормальне, тому регулюванню піддалось. Світло вроді стало краще, але при нагоді все рівно заїду на СТО щоб вони регульнули. Цікаво чи буде відчутна різниця після Сто і на око?ghost™ писав:кріплення не міняв, тільки оптику; кріплення ремонтував, з чим добряче помучився :)
-
21043 SW писав:Тобі не, а зустрічним так, особливо на окоzubr писав:Цікаво чи буде відчутна різниця після Сто і на око?
Я також так думаю, тому і хочу поїхати і нормально виставити світло. Не люблю коли мене сліплять і сам не хочу других сліпити. А для тих хто не хоче правильно регулювати світло в мене є неправильно виставлене дальнє. :00057:
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей