Енто вам посоветовал мастер на Замарстыновской 122?
Расскажите дилетантам, пожалста, почему и для чего?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Майстер на Замарстинівській робить КПП, а не маховики. Незнаю звідки ти зробив такий висновок.512-12ТС писав:Енто вам посоветовал мастер на Замарстыновской 122?
Ну тут можеш почитати...512-12ТС писав:Расскажите дилетантам, пожалста, почему и для чего?
Тому що це нормальний гражданський варіант.512-12ТС писав:А почему облегчать маховик нузно на 1,5 кг?
А я звідки знаю ? Можеш зточити і 5 кіло і пробувати.. Те що 1.8 в тебе нормально, це не означає що 1.5 погано. Більше сточити я завжди встигну.21043 SW писав:А хто Тобі це сказав???? Вот наприклад вони продають маховик на класику з облегшенням 1 кг, а в мене 1,8 кг, скажи це погано? Це гражданський варіант чи не?
Балансировка буває двух типів- динамічна і статична. Сумніваюсь що у Львові роблять хоть якусьvovka писав:Я ше сам точно не знаю. Вот планую до 27 серпня собі маховик сточити і відбалансувати. Якщо щось вийде то розкажу де.
Зря сомниваешься, Я себе дела облегчение и балансировку. Подъехал к своему мастеру, когда делал двигло, и он мневсе сделал.Zhdan писав:Сумніваюсь що у Львові роблять хоть якусь
Маразм, больше нельзя, ног не будет :lol:vovka писав:Можеш зточити і 5 кіло і пробувати.
А чому має обовязково бути зроблено щось по двигуну ?21043 SW писав:нашо сточувати маховик, якщо більше нічого по двигуну не зроблено????
Якщо буде можливість - то буду. А не буде - то не буду, хватить і маховик. В мене мотор не спортивний, до 9000 не кручу, нічого страшного не станеться.21043 SW писав:А коліно балансувати будешь?????
Звонив на СТО Шкода - там сказали що не роблять балансування. :?21043 SW писав:Зря сомниваешься, Я себе дела облегчение и балансировку. Подъехал к своему мастеру, когда делал двигло, и он мневсе сделал.Zhdan писав:Сумніваюсь що у Львові роблять хоть якусь
П.С. Станция Шкода "I.U.P.", мастер Вадим. Сделал балансировку и колена и маховика.
Поддерживаю!21043 SW писав:На мою думку, це як приймати вітаміни при гонореї
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей