Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Хочу затемнить стёкла. Помогите советом
- Breaker
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
TarasR, не 95%... Десь думаю 50% від легкових авто + не у всіх тонування дуже "затемне"...
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
Re: Хочу затемнить стёкла. Помогите советом
Для того щоб оштрафувати машину за тоніровку тре перше доказати шо вона в тебе перевищує нормуTarasR писав:І я таке чув, але не думаю шо з того шось вийде, 95% всіх авт їхзять потемнені, не думаю шо хтось здирати буде Хай попробують якогось "дядю" на Х5 заставити плівку здерти
Зновуж таки є два варіанти:
1. В ГАІшніка є пристрій який вимірює затемненість і сертифікат з дозволом на використання його в Україні. переважно є або апарат, або сертифікат, разом рідко зустрічаються, оскільки їх чомусь не можуть сертифікувати разом))) Ще будьте уважні, сертифікат, якщо він є, може бути не від того пристроя
2. Якщо в нього таки є такий пристрій, з сертифікатом і всім шо треба, він повинен ще доказати що дозволена норма повинна бути з зовні в середину а не навпаки, бо якщо я не помиляюсь то ніде не уконкретнено цей момент. тобто можливо доказати що в тебе з середини в межах норми...
як правило американські плівки мають протилежні значення затемнення, чим більше затемнено ззовні, тим краще видно з середини...
Машина не жінка , помилок не пробачає
-
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 3 рази
Есть ли во Львове фирмы, которые тонируют стекла и при этом могут выдать сертификат международного образца, который требуют на границе венгры, например?
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
azakharchuk, знаю знакомый ехал в Киев, так в пригороде его остановили гайци и потребовали сертивфикат на тонировку, когда он ответил что у него нет такой бумаги, предложили купить у них, всё заполнили с печаткой и прочим взяли в замен в раене 100 грн. и пожелали счастливого пути.
Ford?
Питаеш в гайців, чи в них є дозвіл на затемнення їх машин і їдеш далі. Якщо наглості хватить. 

- Тарас
- Ім'я:Тарас
- Номер:2522
- Контактна інформація:
мене раз зупинили, я питаю причину зупинки а він мені : "В Вас вікна затоновані...", а я йому: "В Вас нема такого приладу шоб провірити засильно чи ні затоновано"
і він збився

і він збився

Відеоспостереження та охоронні сигналізації
096 333 92 29
ntnet.com.ua
096 333 92 29
ntnet.com.ua
Головне при тонуванні знати міру і не використовувати рубероїд
. А тільки якісну плівку і роботу. Я за тонування віддав 400 грн десь місяць чи 2 назад. Ще ніхто не чіплявся, та й до того не було таких нюансів. Правда я полосу на лобове ніколи не клеїв.

- homa
- Контактна інформація:
За дзеркалом краще видно в ночі,а за глухою ніфігаBlack писав:Резюме вопроса трабла: В чём прикол за зеркалку мозги пудрят а за глухаря нет !!!

- Black
- Ім'я:Дмитро
Уже год катаюсь!!!!homa писав:обшивка не так нагрівається провірено

Но как и у многих не хватило терпения на заднее стекло доклеить полосу,думаю в этом месяце доделаю и под плёнкой едва заметное появиться надпись BLACK

Так до сих пор не догоняю!homa писав:зеркалку мозги пудрят а за глухаря нет !!!

З повагою Black.
- homa
- Контактна інформація:
Black, Я тоже

-
- Подякували: 3 рази
Фигасе! Вот так взяли и написали? "То, что сделал предъявитель сего, сделано по моему приказанию и для блага государства. 5 августа 1628 года. Ришелье" (С) А техпаспорта угнанным машинам они на дороге еще не выдают? :)Fobos писав:предложили купить у них, всё заполнили с печаткой и прочим взяли в замен в раене 100 грн. и пожелали счастливого пути.
А что за сертификат, ты его видел? Просто из того что я слышал, есть три варианта:
1. Отметка о тонировке стоит в техпаспорте (такое есть?).
2. Сертификат "международного образца" на английском языке.
3. Сертификат про допустимость тонировки на украинском языке (видать то что выдают наши ГАИшники).
На границе, говорят, бывает следующее:
1. Можно проехать, затонированным без никаких намеков со стороны погранцов (иногда в качестве хитрости подкатывают с опущенными передними затонированными стеклами).
2. Могут попросить сертификат на тонировку. Требуют международный, на английском, украинский не прокатывает.
3. Пропускают тонированные машине, у которых тонировка отмечена в техпаспорте (заводская?).
Проехав границу затонированным без документов все еще остается возможность нарваться на полицейских, которые сдерут штраф и попросят содрать тонировку.
Что сказать нашим ГАИшникам я нашел бы, но вот польским погранцам это до задницы. Собственными глазами видел, как со стороны Польши, Touareg c тремя семерками в номере, попытавшийся объехать пол-очереди, был встречен погранцом, лишен паспорта и водворен в конец очереди.
Зеркалка заборонена. В ПДР є посилання на ГОСТ по тонуванню вікон і вже в цьому ГОСТі чітко прописано, що зеркалкою тонувати категорично, а може й не категорично
заборонено. Ось і все.
Тонуйте якісною плівкою і в день і в ночі все будете бачити. Я також колись тонував базарною "американкою" по 30-40 грн за рулон і думав що це
а тепер затонував плівкою по 15 долярів за 1 м.кв. (400 грн за все) і чітко бачу різницю. Плівка 50% (не сама темна і не сама світла) з вулиці майже нічого не видно а з середини просто супер.

Тонуйте якісною плівкою і в день і в ночі все будете бачити. Я також колись тонував базарною "американкою" по 30-40 грн за рулон і думав що це

- ENERGI
- Ім'я:Максим
- Контактна інформація:
Народ, підскажуть будь-ласка де можна купити плівку тонувальну з відтінком..
Потрібно голубе дзеркало, або щось в тому роді, був вже на замартиніській в вояжі, там нема, і на кульпарківській біля менсу теж нема...
Потрібно голубе дзеркало, або щось в тому роді, був вже на замартиніській в вояжі, там нема, і на кульпарківській біля менсу теж нема...

- RomkoZem
- Ім'я:Роман
- Подякували: 1 раз
американку таку важко знайти, не ходовий відтінок!
zubylo.lviv.ua
- ENERGI
- Контактна інформація:
Підскажіть якийсь магазин, там де є плівки, я попитаю..
- Breaker
колись тут давно була така тємка, то хтось шукав червону плівку. Казали, що у Львові таких немає, треба в Києві шукати
- Fobos
- Рятівник форуму
- Контактна інформація:
Breaker, то фікус на 2109 шукав і я на свою оранжеву шоху, нема чомусь у нас такої
А під замовлення дуже дорого виходить.

Ford?
- ENERGI
- Контактна інформація:
Ясно, я ше пошукаю, але певно буду темною темнити..
А треба якийсь талон якщо тільки задні бокові і заднє скло темнити?
А треба якийсь талон якщо тільки задні бокові і заднє скло темнити?
- Fobos
- Рятівник форуму
- Контактна інформація:
походу не треба, але я коли робив собі ТРТ в МРЕВ, то криміналіст питав чи машина тонована, потім спитав де вона, глянув у вікно і каже, так вона ж тонована, у мене тільки заднє і задні бокові, я йому сказав, що я їх хоч замалюю, він полахав і сказав іти до експерта, експерту дав 50грн. і все оформили без талонів всяких, ну кароче не ясно.ENERGI писав:А треба якийсь талон якщо тільки задні бокові і заднє скло темнити?
Ford?
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість