ага є такеThug писав:що чудо ще й повернуло перед переходом.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ага є такеThug писав:що чудо ще й повернуло перед переходом.
cat-yellow писав:а я підтримую PYY,
хоч я обганяю в 95% випадків, а в 5% мене.
але я ДУЖЕ не люблю, коли обжене, витисне з машини всьо шо може, ричить, пердить... але 130 їде і ше й перед самою мордою...
не люблю коли хтось обжене і далі не відривається, а їде переді мною... або їдь далі, або не іпи моск і не порть обзор.
газку в такому випадку не даю, даю себе обігнати, всьо чемно... але після того, як обгін закінчить він - відразу ж іду на обгон з випередженням по швидкості кілометрів на 20-80, щоб не провокувати його обігнати мене знову і знову тошнити попереду.
люблю відітє лі обзорність, маю такий каприз )
все вище сказане - для траси.
по місту мені все рівно, хто там і шо там... їду собі, не перевищую, не провокую і не провокуюсь... єдине шо деколи коли спішу - то в шашечки іду на багатополосках
шось нічо не розуміюVETERAN писав:Основна маса водіїв сараїв з великими конюшнями не знають, що в зовнішньому ряді на колі можна їздити по кругу - валять завжди прямо, ріжучи всі лінії і не зважають на тих, хто повертає по зовнішньому ряду.
може то співпадіння, але пригадую такі симптоми у фієсти, якось на Антоновича)))))часом не ти був????PYY писав:маяче,сигнале,я в право і чуть газку
Коли я їду з внутрішньої, то не показую поворот, але коли по зовнішній, то тоді зразу їду на зїзд направо і показую правий поворот. А на рахунок тих що з внутрішньої з"їзжджають і не дивляться, то є таке, пару раз чуть аварію із-за таких не зробив, і тепер стаю на внутрішній якщо мені треба далі по кільцю, хоча можна швидше по зовнішньому, але не ризикую. І ще мені казали, що менти штрафують тих, хто заїжджає по зовнішньому і не їде зразу направо а прямує далі по кільцю. Невже правда? Вважаю це неправильн. Хто таке знає?hrdrive писав:Shif, Якшо ти заїжджаєш з внутрішньої смуги то ясно шо ти продовжиш рух по кільці, а якшо з зовнішньої? Звідки знати чи ти повернеш на кільце чи на право? Не варто шкодувати лампочки поворотів, може і в даній ситуації це не є настільки важливо, але справа в тому, що коли воно ввійде в звичку, то ти будеш їздити, нікому не заважаючи інформативно, і ніяких "але" не буде
то гонShif писав:менти штрафують тих, хто заїжджає по зовнішньому і не їде зразу направо а прямує далі по кільцю
непризнаються, бо камнями закидають :)Breaker писав:Признавайтесь, хто відповів, що не поступиться дорогою?
Ну, поділися з нами. :)Felix писав:мені колись давно, ше десб років 5 тому, на кільці коло метро менти розказали, як треба їздити, за що їм вдячний до тепер
Копійка сильно дякувала?A1 писав:я вчора копійці дорогу уступив на Пасічній :) Але кожного разу по-різному в мене
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей