Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Чи давати оголошення про загублені права
В мене ось таке запитання - чи давати оголошення про загублені права. В мене жінка права загубила і ми дали оголошення. Напевно неправильно зробили. І тепер мені постійно дзвонять аферисти, які ніби знайшли права, домовляються про зустріч і тут починається "развод". Типу перевести певну суму йому на поповнення телефону, а потім права ніби то можна отримати в якомусь магазині в якоїсь продавщиці, куди він їх віддав. І всі як один розказують як вони бояться зі мною напряму зустрічатися. Короче люди гроші заробляють таким макаром. Чи чули ви про такі махінації?
- Breaker
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Re: Чи давати оголошення про загублені права
і всі хто дзвонять вказують серію прав? Скажи, що ти їх не з'їш, тому забереш права тільки при зустрічі. Нікуда нічого не пересилай, то развод!
- CAT
- Ім'я:Данило
- Контактна інформація:
так є купа аферистів, і тут вже неодноразово про це говорили...
головне коли тобі хтось дзвонить ти питай шоб прочитали тобі якісь дані з прав (там серійний номер, коли видані або місце проживання) якшо можуть то тоді права дійсно в них а якшо починають іспалняти то тоді навіть не говори дальше...
головне коли тобі хтось дзвонить ти питай шоб прочитали тобі якісь дані з прав (там серійний номер, коли видані або місце проживання) якшо можуть то тоді права дійсно в них а якшо починають іспалняти то тоді навіть не говори дальше...
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- TARAS1
- Ім'я:BLACKWOLF
Shif, да знайома схема невидися хіба кажи шо при прямому контакті даш пару грн
Если движешься в том направлении, в котором растет твой страх,значит,ты на правильном пути.
- hrdrive
- Контактна інформація:
Shif, розвод чистої води. В оголошення може і правильно є подавати, всетаки є ймовірність шо людина, яка їх знайшла, прочитає твоє оголошення. Але тут тобі вже порадили як поводитися
Не ведися на такі провокації.

INTE®©ULLE®™
Дуже всім дякую за поради :) Коли я питаю дані, написані на правах, навіть були такі, що все казали (видно з ментами зв"язані). А були такі, що зразу трубку кидали. І я так і говорю, що тільки при зустрічі віддам. Поки що той що знайшов не подзвонив... 

- RED_Spider
- Тюнінг клуб
тобі полюбому булоб потрібно давати оголошення в газету як що ти хочеш відновити права там по закону є якась фішка і незабуть купити екземпляр газети де є твоє оголошення :)
принаймні колись при втраті документів вимагали таку фішку, чи зарас щось змінилось незнаю
булаб можливісь розстрілювавби таких аферистів
принаймні колись при втраті документів вимагали таку фішку, чи зарас щось змінилось незнаю
булаб можливісь розстрілювавби таких аферистів

А зробити нові права - це велика проблема чи все просто, їдеш в МРЕО пишеш заяву, оплачуєш і все? Хтось може недавно робив права?
- axel
Тут раз на форумі був випадок, коли права знайшлися, а аферисти далі дзвонили....
bmw-club.lviv.ua
- mister_X
- Ім'я:Юра
- Подякували: 1 раз
Я робив дублікат в 2007 році.Shif писав:А зробити нові права - це велика проблема чи все просто, їдеш в МРЕО пишеш заяву, оплачуєш і все? Хтось може недавно робив права?
Після того, як загубив - відразу в 7РВ написав заяву. Потім почекав пару днів... Видали довідку, з якою я потусував в районне ДАІ (біля 7РВ). Там видали довідку для МРЕО...
Там замутили тимчасовий талон (синенький) і я два місяці з ним їздив. Після того знову в районне ДАІ, де мені прийшлося заплатити за три штампи( на той час 75 грн) і потім відразу в МРЕО. Після обіду забрав дублікат
Обійшлося в 100баксів(5.05) без екзаменів, але по знайомству.

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 20 гостей