Е65 здається так?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
По Трістар Авто є сумніви і дуже великі.В усякому разі вони навіть з моєю рядною четвіркою не впорались,тому виникають великі сумніви,що вони в змозі були зробити ваше автоCAT писав:ггггг, то ти так людям машини впарюєш? коли чомусь триндєц?Omega писав:швидше за все коробчонку або двиглу триндец,тому і продаеться.
насправді всі неполадки по цій машині описані вище, був на трьох сервісах - Трістар Авто, в Валєри і на Навроцького, хто сумнівається в їх компетентності то хай порекомендує шось інше..
спитаєш, коли продасть :)pikach00 писав:CAT, то який там реальний розхід у різних режимах?
навчіть мене так їздити з таким витратами палива :)CAT писав:по трасі в мене виходило 9-10 при 80-120
а шо то важко? їдеш, правила не порушуєш, не газуєш без потреби і всьо чікі) в мене на фієсті в такому режимі взагалі 7-8 літрів розхід по трасі...A1 писав:навчіть мене так їздити з таким витратами палива
дуже важко, в мене коли в гаражі стоїть - менше 10 л не получаєтьсяCAT писав:а шо то важко? їдеш, правила не порушуєш, не газуєш без потреби і всьо чікі) в мене на фієсті в такому режимі взагалі 7-8 літрів розхід по трасі...
Для тяжкої машини просто цей двигун працює без особливого напрягу.По трасі великої різниці між 2 і 3 літровими двигунами по витратам палива практично немаєA1 писав: Навіть уявити собі не можу як то треба їхати, що менше 10 л на бесі показати :)
Впаде. Ще й їхати краще будею.CAT писав:можливо він зменшиться після заміни розходоміру повітря...
розходомір міряє кількість повітря. якщо він це робить неправильно, то комп получає інші дані чим є насправді і відповідно лиє неправильно бензин (біднить, або переливає). відповідно дьоргання, глохнення або перерозхід, або всьо на купуПризнаки поломки
* Неустойчивая работа двигателя на холостом ходу
* Ухудшение динамики разгона, провалы при разгоне
* Низкие или высокие обороты холостого хода
* Повышенный расход бензина
* Двигатель не запускается
а стосовно розходу кого підтримаєш?Vomont писав:vovka, підтримую
Реально так воно і є, он заправ Данилу 10 літрів і їдьте на трассуpikach00 писав:Я теж щось не вірю у 9л
ти шо дурак чи шо? ти бачив мою машину? чи тобі 12 рочків?Omega писав:Але купив трупа,тут нікуди не дінешся
це саме сказав Костя в Валєри на сервісіvovka писав:розходомір міряє кількість повітря. якщо він це робить неправильно, то комп получає інші дані чим є насправді і відповідно лиє неправильно бензин (біднить, або переливає). відповідно дьоргання, глохнення або перерозхід, або всьо на купу
Незнаю як там у вас на бмв, но у нас на ВАЗіvovka писав:розходомір міряє кількість повітря. якщо він це робить неправильно, то комп получає інші дані чим є насправді і відповідно лиє неправильно бензин (біднить, або переливає). відповідно дьоргання, глохнення або перерозхід, або всьо на купу
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей