moomnad писав:Заснув за рулем. (2 сутки не спав + швидкість + трошки алкоголю).

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
moomnad писав:Заснув за рулем. (2 сутки не спав + швидкість + трошки алкоголю).
Не то слово. ЧУДОМ повезло. Я йому казав хай тепер у церкву ходить кожен день свічки ставити.BOXER писав:повезло.
Так. Якби не царапини на шиї та чолі, то так ніби нічого несталось.BOXER писав:moomnad, ходить?![]()
... не свічки йому треба ставити, а бухати меншеmoomnad писав:Не то слово. ЧУДОМ повезло. Я йому казав хай тепер у церкву ходить кожен день свічки ставити.BOXER писав:повезло.
Ти неповіреш, але він ніколи не пив, ні на весілля, ні на день народження своє, дитини, ні на хрестинах.Felix писав:... не свічки йому треба ставити, а бухати менше
нормальне кільце,як на мене. Нічого складного. Мене найбільше харить Стрийська-Наукова - поки дойде твоя черга на зелене,можна шалаш розбити)) в години пік - то жесть))cat-yellow написав:
майже завжди об"їжаю там кільце попри макдональдс
+1 непонімать як хто на кільці їде
чувак, ти апріділісь - сам же написав процитоване, а тепер говориш, що він ніколи не пивmoomnad писав:+ трошки алкоголю).
вроді понятно шо тільки раз випивmoomnad писав:Ти неповіреш, але він ніколи не пив, ні на весілля, ні на день народження своє, дитини, ні на хрестинах.
Саме обідно в тому і є.
полуось вирвало, шарову і зігнуло стойку разом із стаканом мабутьYura Ros писав:трошки розлетівся, що там конкретно сталося незнаю
CAT писав:доречі той Опель продається
CAT писав:доречі той Опель продається
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 30 гостей