я телефон в оголошенні Андрія, Zinkevych на бмв форумі, і тут теж здається

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
мрію досягнутоStaseg писав:прикольно так, Данило як завжди купить собі бмв і відразу його продає)))
Дверей:3
ага, саме так і є, шеодну мрію реалізовано) а насправді така машина мені зараз не дуже і потрібна... от і продаю помалу...BOXER писав:мрію досягнуто
так принаймні судячи по датах теми то ти на ній навіть 2 тижні не поїздив))CAT писав:а насправді така машина мені зараз не дуже і потрібна
я так і знав...CAT писав:от і продаю помалу...
А казали (кажуть) не убіваємо! Все убіваємо рано чи пізно. От і тут така картина скоріш усього... Думаю майбутній власник не почитає (почитає) дану тему...Omega писав:швидше за все коробчонку або двиглу триндец,тому і продаеться.
Один собі придумав другий роздув. Не знаючи реальної причини продажу.Nick_ писав:А казали (кажуть) не убіваємо! Все убіваємо рано чи пізно. От і тут така картина скоріш усього... Думаю майбутній власник не почитає (почитає) дану тему...Omega писав:швидше за все коробчонку або двиглу триндец,тому і продаеться.А ще краще створить тему в розділі "Гараж..." І ми полюбуємось над дальшим процесом... :)
ггггг, то ти так людям машини впарюєш? коли чомусь триндєц?Omega писав:швидше за все коробчонку або двиглу триндец,тому і продаеться.
Дуже гарна машина, але скільки ти потратив на діагностику, оформлення, за ті гроші можна було б і про прокат домовитись, успіхів в продажі.CAT писав:Причина продажу проста - я хотів, купив, поїздив, попробував шо це таке, а тепер потрохи продаю...
В Вас багатих всьо по іншому, ну доручення в такому випадку раціональніший інструмент досягнути мрію, якщо б я купив таку машину, то точно не продавав би, маючи на кожен день інше авто, хіба була б дуже проблемна, і то х.з., автор, може ше передумаєш?BOXER писав: щоб реалізувати свою мрію/бажання стати власником такої машини.
Fobos писав:як продасть, може Данило знову чимось цікавим нас порадує?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей