Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Панель 2106
- Figaro
- Ім'я:Tarik
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
я хочу панель помалювати , але вона місьцями обита.
то можна якось зашпаклювати чи заклеїти чи ше щось? наперед дякую
то можна якось зашпаклювати чи заклеїти чи ше щось? наперед дякую
TRT
- Saba
- Ім'я:Олег
- Стать:чоловік
- Номер:BC IA
- Подякували: 7 рази
Figaro
Обита тобто тріснута, малювати не варто.
Я свою і шпаклював і клеїв і малював.А толку, ідеально щоб не було видно не виходило.
Пішов на Артема найшов накладку на панель, досить класна, більш дута, ну короче мені сподобалась.Коштувала 140 грн. (подумав оху*ли люди), пішов на Кривчиці купив за 85 грн. таку саму.
Ставиться легко думаю проблем не буде.
Єдине то хромована полоса над попільничкою і пічкою.Зняти її практично не можливо, тому я її акуратно зірвав а потім прикпурив двома маленькими самонарєзами.
Правда панель не ідельно пристає в деяких місцях. Тому я ше попробую прикпутити акуратно самонарєзами
Обита тобто тріснута, малювати не варто.
Я свою і шпаклював і клеїв і малював.А толку, ідеально щоб не було видно не виходило.

Пішов на Артема найшов накладку на панель, досить класна, більш дута, ну короче мені сподобалась.Коштувала 140 грн. (подумав оху*ли люди), пішов на Кривчиці купив за 85 грн. таку саму.
Ставиться легко думаю проблем не буде.
Єдине то хромована полоса над попільничкою і пічкою.Зняти її практично не можливо, тому я її акуратно зірвав а потім прикпурив двома маленькими самонарєзами.
Правда панель не ідельно пристає в деяких місцях. Тому я ше попробую прикпутити акуратно самонарєзами
- < SHMIDT >
- Подякували: 0
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 21 гостей