Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Тернопільський Тюнінг Клуб
- prizrak_design
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Хлопаки хто з Тернополя, давайте вже і в себе замутим шось типу КЛЮБУ!
Форум я вже накидав, зразу не копати, може шось троха наплагіатив зі Львова, але то за 2 дні накидав. Давайте до гурту! :driving:
http://ternopil-tuning.megabb.com/portal.forum
Форум я вже накидав, зразу не копати, може шось троха наплагіатив зі Львова, але то за 2 дні накидав. Давайте до гурту! :driving:
http://ternopil-tuning.megabb.com/portal.forum
- Yelik
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
prizrak_design
А не легше, щоб ми вам зробили окрему гілку на нашому форумі і ви тут спілкувались? Все таки розкручений більш-менш форум, багато народу(цікавіше) та й не треба розкручувати все з нуля тим більше для невеликого міста
Так роблять багато міст наприклад на київських форумах.
А не легше, щоб ми вам зробили окрему гілку на нашому форумі і ви тут спілкувались? Все таки розкручений більш-менш форум, багато народу(цікавіше) та й не треба розкручувати все з нуля тим більше для невеликого міста

volleyball.lviv.ua/blog/
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
prizrak_design
Нікого не слухай, створюй своє
Бо будеш завжди як в гостях. А так сам собы будеш господар.
А форум з часом розкрутиться. Тільки назбирай 5-6 активних людей, які на початках будуть постійно спілкуватися щоб не давати вмерти форуму. Це саме найскладніше. Далі вже справа техніки.
Лишися того безплатного сервісу на megabb.com - з нього толку не буде.
Купи нормальний домен і хостінг.
te.ua - недорогі домени, можна навіть за банеропокази зарегати. В принципі можу спробувати тобі його безплатно зарегати, є законна лазєйка, я так домени org.ua і kiev.ua пачками реєструю, може і з те.уа вийде, cкинь назву в приват :)
Намалюй нормальний дизайн, придумай логотип ( нам же придумав
) - а далі народ потянеться з пошукових систем сам. Хотя незнаю наскільки в вас тернопільский інтернет розвинений щоб зібрати хорошу автомобільну аудиторію.
Нікого не слухай, створюй своє

А форум з часом розкрутиться. Тільки назбирай 5-6 активних людей, які на початках будуть постійно спілкуватися щоб не давати вмерти форуму. Це саме найскладніше. Далі вже справа техніки.
Лишися того безплатного сервісу на megabb.com - з нього толку не буде.
Купи нормальний домен і хостінг.
te.ua - недорогі домени, можна навіть за банеропокази зарегати. В принципі можу спробувати тобі його безплатно зарегати, є законна лазєйка, я так домени org.ua і kiev.ua пачками реєструю, може і з те.уа вийде, cкинь назву в приват :)
Намалюй нормальний дизайн, придумай логотип ( нам же придумав

- prizrak_design
- Контактна інформація:
- prizrak_design
- Контактна інформація:
Хочеться свого, але якщо людей ненабереться то напевно так і зробимоYelik писав:prizrak_design
А не легше, щоб ми вам зробили окрему гілку на нашому форумі і ви тут спілкувались? Все таки розкручений більш-менш форум, багато народу(цікавіше) та й не треба розкручувати все з нуля тим більше для невеликого містаТак роблять багато міст наприклад на київських форумах.

- Yelik
- Контактна інформація:
Ми завдяки тому що був вже форум тюнінг-клубу і нас було чоловік так 10, які постійно спілкувались, вийшли на даний момент на 20-30 постійних людей, які сидять напротязі дня і спілкуються(я не говорю про тих хто просто читає не реєструючись, ними ти форум не піднімеш). Але ми у Львові де населення як не крути в 4 рази більше ніж у Тернополіprizrak_design писав:Хочеться свого, але якщо людей ненабереться то напевно так і зробимо

Але погоджуюсь, що своє звичайно краще :)
volleyball.lviv.ua/blog/
- Yelik
- Контактна інформація:
Ти звідки такі цифри взяв? Я наприклад на офіційний перепис орієнтуюсьMyltik писав:В 3...вас 750-800тис,а в нас 250.тис.....бачиш ніяк чотира рази не получається

Особисто я тільки "за", АЛЕ з тих "всіх" скільки інетом користується?Myltik писав:а народ буде бо в нас такого,ще небуло....і всі рвуться...
P.S. Все просто: затрачаєте багато зусиль, часу, а в результаті не маєте того що хотіли б

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 20 гостей