Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Порадьте хороший усілок і саб...
- Ambaluk
- Ім'я:Sergio
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Після тої довгої історії з згорівшим сабом,виявилось шо і усілок накрився. Мені вернули усі гроші. Незнаю шо робити і шо купляти.
Маю 300 зелених. Сьогодні дивився саб Алпайн Д, казали шо Е грає класно тоже. Хочу виключно м"який бас!!! І не шоб усі чули шо я їду,а для себе,для душі. Попередній стояв Магнат 230 ном. і усілок Мак Аудіо Z 4100. Він все перекрикував так як немаю компонентів на фронті,просто поставив потужніші динаміки в штатні місця. Порекомендуйте хто шо може і знає...дякую...
Маю 300 зелених. Сьогодні дивився саб Алпайн Д, казали шо Е грає класно тоже. Хочу виключно м"який бас!!! І не шоб усі чули шо я їду,а для себе,для душі. Попередній стояв Магнат 230 ном. і усілок Мак Аудіо Z 4100. Він все перекрикував так як немаю компонентів на фронті,просто поставив потужніші динаміки в штатні місця. Порекомендуйте хто шо може і знає...дякую...
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Що стосується саба.
Перш чим купляти вже готовий саб (з корпусом ) я би радив все таки його особисто послухати в себе в машині. Так як корпус проектувався під зовсім іншу машину (або взагалі ніяк не проектувався), відповідно в іншій машині він і грати буде по іншому і місце в багажнику ще по іншому буде займати і т.п. і т.д. Щоб потім як то кажеться не було "мучітєльно больно" що отримав трохи не то що хотів.
Може замість саба поставити нормальні компоненти на фронт ?
Особисто в мене стоять на фронті компоненти Magnat Experience 213 (якщо не помиляюся). Усілка нема, і його трохи бракує. А от відсутність саба якось невідчувається, хотя може я його просто не люблю..
Перш чим купляти вже готовий саб (з корпусом ) я би радив все таки його особисто послухати в себе в машині. Так як корпус проектувався під зовсім іншу машину (або взагалі ніяк не проектувався), відповідно в іншій машині він і грати буде по іншому і місце в багажнику ще по іншому буде займати і т.п. і т.д. Щоб потім як то кажеться не було "мучітєльно больно" що отримав трохи не то що хотів.
Може замість саба поставити нормальні компоненти на фронт ?
Особисто в мене стоять на фронті компоненти Magnat Experience 213 (якщо не помиляюся). Усілка нема, і його трохи бракує. А от відсутність саба якось невідчувається, хотя може я його просто не люблю..
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Ну він не те щоб аж ГРАЄ, але щось там бринчить, мені хватає, я не люблю надто голосно слухати музикуAmbaluk писав:як це в тебе без усіла фронт грає?

Усілок буду обовязково купувати. Але ще тоже незнаю який, небуло часу поцыкавитися цим питанням.
Думаю без проблем. Мої компоненти ось такі (в районі 100уо я за них віддав НОВІ):Ambaluk писав:Мені стане на фронт 350 баксів?
http://www.avtozvuk.com/az/Az_0804/htmd ... magnat.htm
Тут якісь тести по них були:
http://www.avtozvuk.com/az/Az_0804/htmd ... ed-deg.htm
Я з цим не спорю. Просто вважаю що він має бути вже після того як зроблений нормально фронт.Ambaluk писав:Але саб полюбому має бути
- Рост
- Контактна інформація:
Є в мене хороший музичний маленький сабик, МТХ. У нас народ страдає явним гігантизмом і постійно на нього дивиться звисока хоча по якості басу він переграє більшість того, що люди у нас ставлять.Ambaluk писав:Знаєш я теж серйозно задумався про фронт! Але саб полюбому має бути, я хочу маленький такий, шоб підігрував мені музику.... Мені стане на фронт 350 баксів? І як це в тебе без усіла фронт грає?
Ну і фронт потрібен грамотно спроектований і встановлений. Фронт - це основне, від чого потрібно відштовхуватись, якщо він не грає бас, то басу в машині не буде нормального, який саб не встановлюй.
- Ambaluk
- Ім'я:Sergio
Є в мене хороший музичний маленький сабик, МТХ.Рост писав:Ambaluk писав:Знаєш я теж серйозно задумався про фронт! Але саб полюбому має бути, я хочу маленький такий, шоб підігрував мені музику.... Мені стане на фронт 350 баксів? І як це в тебе без усіла фронт грає?
Незнаю.... в мене всі 6 колонок МТХ стоять, грають супер...но вот МТХ саби я не переварюю.... ну не дають м"якого басу...гримлять...
- Рост
- Контактна інформація:
Ну не знаю. Саби МТХ по моїй класифікації (а я довить вибагливий) стоять досить високо. І зовсім не гримлять. Може то погано був ящик зроблений?Ambaluk писав:Рост писав:Є в мене хороший музичний маленький сабик, МТХ.Ambaluk писав:Знаєш я теж серйозно задумався про фронт! Але саб полюбому має бути, я хочу маленький такий, шоб підігрував мені музику.... Мені стане на фронт 350 баксів? І як це в тебе без усіла фронт грає?
Незнаю.... в мене всі 6 колонок МТХ стоять, грають супер...но вот МТХ саби я не переварюю.... ну не дають м"якого басу...гримлять...
- and1
- Ім'я:Андрей
- Контактна інформація:
а что скажете про Magnat / Thunderbull 3000 XL ?
http://www.autozvuk.com.ua/info.php?id=1533
машина 'жигуль 01'
http://www.autozvuk.com.ua/info.php?id=1533
машина 'жигуль 01'
-
- Ім'я:Тарас
- Контактна інформація:
Кажуть, бочка, як і бендпас нічого крім, "бумц-бумц" не видає.
Судячи з ціни бочки(завжди набагато менша від ціни корпусного саба) і з обєму, то щось не надто віриться в якість.
А от іще цікавий приклад. Активна Іволга 8" труба за 400 з чимось гривень вказує на можливість заживлення від неї іще й передніх колонок. Я думав. що мене розводять - почитав інструкцію - так і пише. При тому, що максималка - 200ватт(тобто номіналки раптом 50-70).
Судячи з ціни бочки(завжди набагато менша від ціни корпусного саба) і з обєму, то щось не надто віриться в якість.
А от іще цікавий приклад. Активна Іволга 8" труба за 400 з чимось гривень вказує на можливість заживлення від неї іще й передніх колонок. Я думав. що мене розводять - почитав інструкцію - так і пише. При тому, що максималка - 200ватт(тобто номіналки раптом 50-70).
- z@k
- Ім'я:Олег
- Номер:ВС6904АА
- Контактна інформація:
brrrr
Візьму і обосную !!! Всі бочки які я слухав (ціновий діапазон від 30 до 150 уо.) Неграють а гудять !!! да вони відіграють удари питань нема дають бас, але при цьому чути гул і уявне завихрення звуку ! На мою думку це все зумовлено : іх формою !!!
і переважно там не прораховані фазіки (при їх наявності) ! і підсумнівом що правильно прорахований об’єм !!! Вот тобі і абаснуй !!! Але вище було написано що то все ІМХО !!!! Перевазно такі саби грають навіть не на свою ціну навіть якщо там стоїть хороший динамік !!!
Візьму і обосную !!! Всі бочки які я слухав (ціновий діапазон від 30 до 150 уо.) Неграють а гудять !!! да вони відіграють удари питань нема дають бас, але при цьому чути гул і уявне завихрення звуку ! На мою думку це все зумовлено : іх формою !!!
і переважно там не прораховані фазіки (при їх наявності) ! і підсумнівом що правильно прорахований об’єм !!! Вот тобі і абаснуй !!! Але вище було написано що то все ІМХО !!!! Перевазно такі саби грають навіть не на свою ціну навіть якщо там стоїть хороший динамік !!!
- z@k
- Ім'я:Олег
- Номер:ВС6904АА
- Контактна інформація:
and1
Ну то що він тобі класно лягає то одне !!! Він буде в тебе класно лежати і катаись в багажнику ! але як він тобі буде грати то зовсім інша річ !!! Але на вкус і цвет сам знаєш !!!
Terry
Ги ги !!! Класна іволга має бути :) то тіпа саб від системи 5.1 ??? і взагалі що там за усь може бути за такі гроші ??? там струдом собівартість окуповується !!!
Ну то що він тобі класно лягає то одне !!! Він буде в тебе класно лежати і катаись в багажнику ! але як він тобі буде грати то зовсім інша річ !!! Але на вкус і цвет сам знаєш !!!
Terry
Ги ги !!! Класна іволга має бути :) то тіпа саб від системи 5.1 ??? і взагалі що там за усь може бути за такі гроші ??? там струдом собівартість окуповується !!!
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість