Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
як мені оскаржити виписаний протокол?
- Breaker
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
TIGER-NIGER, ти в телефон довіри дзвонив?
-
- Лінгвіст
- Ім'я:Felix
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 37 рази
- Контактна інформація:
Re: як мені оскаржити виписаний протокол?
шоб багато не чесати рекомендую покурити той форум:
http://forum.autoua.net/postlist.php?Ca ... rd=roadlaw
-
Breaker, дзвонив, вони казали іти в канцелярію в 7 відділ там писати скаргу і вони будуть думати чи розглядати мою справу в суді...
- Ziro-cool
- Ім'я:Nazar
- Контактна інформація:
TIGER-NIGER писав:Ziro-cool, я для пояснення просив другий листок, а інспектор сказав щоб я писав на другій стороні протоколу...
тоже може бути, тут місце написання ролі не грає,
головне грамотно скласти скаргу на дії працівника,
шукаєш в неті приклади, і мені в ПП скидаєш(обов'язково)ссилку, я їх колекціоную, заодно прочитаю тай може шось пораджу
Quattro
- Ziro-cool
- Ім'я:Nazar
- Контактна інформація:
ознайомився поверхневоFelix писав:шоб багато не чесати рекомендую покурити той форум:
для почину непогана інформація
Quattro
-
- Ім'я:Joni B
- Номер:ВС 0687 ВХ
TIGER-NIGER,
пи.си. розвели вони тебе канєшно круто, мене на Патона біля Арсену тоже хотіли розказати, казав складайте протокол, я підписувати не буду, вони і всідків-таксістів найшли, ті підписи ставили... але так нічого і не було мені, і не буде
тіки часу стратив 40хв
а протокол ти сокаржувати можеш, якщо він неправильно складений, або там помилка
де тобі написали немає значення, має значення в якому районі прописаний... ти походу залізничний район. значить залізничний суд, вул. Степана Бандери, біля органного залу, походу 2поверх, заходиш в канцелярію там тобі все скажуть... там і дізнаєшся як та скарга має виглядати і всі бумажки шо до неї треба. Але не тяни, там вони не кожен день приймаютьTIGER-NIGER писав:оштрафувалим мене на території залізничного району...

пи.си. розвели вони тебе канєшно круто, мене на Патона біля Арсену тоже хотіли розказати, казав складайте протокол, я підписувати не буду, вони і всідків-таксістів найшли, ті підписи ставили... але так нічого і не було мені, і не буде

а протокол ти сокаржувати можеш, якщо він неправильно складений, або там помилка

наношу радость и причиняю добро
- Vexler
- Ім'я:Віктор
- Номер:металевий
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 8 рази
- Контактна інформація:
Може знадобиться
http://forum.avtobazar.lviv.ua/viewtopic.php?f=44&t=210
http://forum.avtobazar.lviv.ua/viewtopic.php?f=44&t=210
Надійне страхування (097) 223-88-69 Віктор
- T5-R
- Дякував (ла): 30 рази
- Подякували: 23 рази
- Контактна інформація:
TIGER-NIGER, ти точно в залізничному районі?
Impossible is Nothing
-
T5-R, точно....
- Myself
- Ім'я:Oleksandr
- Номер:ВС 0990 ВО
- Дякував (ла): 19 рази
- Подякували: 71 рази
- Контактна інформація:
згідно КУпАП - за місцем реєстрації скаржникаZiro-cool писав:оскаржується постанова в суді того району на територіїї якого тебе офтрафували,

+500, але я роблю ще інакше: пишу "прошу розглянути моє клопотання про відтермінування винесення постанови про притягнення мене до адміністративної відповідальності" і додаю це клопотання (вожу з собою бланк, треба тільки дату і прізвище дайця дописати)Ziro-cool писав:прошу відтермінувати виненсення постанови про притягнення мене до адмін відповідальності так я хочу скоритатися законним правом на участь захисника

"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра
Симон Петлюра
- GaGaRIN
- Ім'я:Віталік
- Подякували: 2 рази
Нормальне пояснення, згідно ПДРBreaker писав:сильне поясненняTIGER-NIGER писав:що як би я почав тормозити то зупенився б десь по середині перехрестя і при виїзді зустрічної машини всеодно мусів би закінчити проїзд...
п. 6.8. Водій, який виїхав на перехрещення проїзних частин згідно із сигналом світлофора, що дозволяє рух, повинен виїхати у наміченому напрямку незалежно від сигналів світлофора на виїзді.
п.8.11. Водіям, які в разі ввімкнення жовтого сигналу або підняття регулювальником руки вгору не можуть зупинити транспортний засіб у місці, передбаченому пунктом 8.10 цих Правил, не вдаючись до екстреного гальмування, дозволяється рухатися далі за умови забезпечення безпеки дорожнього руху.
- Breaker
а пройшло вже більше ніж 3 місяці?_JONIvan_ писав: але так нічого і не було мені, і не буде
- Breaker
GaGaRIN, це зрозуміло, просто нормальне пояснення звучить так: "проїжав на жовтий сигнал світлофора і був вимушений закінчити маневр". Але краще на місці казати, що було зелене і скаржитись одразу в телефон довіри і вимагати припинити цей безлад
1. Потрібно подати позов в порядку КАС України.TIGER-NIGER писав:коротше, діло таке....
їхав я по вулиці Виговського і повертав на Патона, за два метри до моєї машини включився жовтий сигнал світлофору і я не зупиняючись виїхав на перехрестя і після нього мене зупинив інспектор ДАЇ. короче, виписали мені штраф і протокол за проїзд перехрестя на червоне світло.
в поясненні я написав що з протоколом не згідний і розписав, що я їхав на приблизній швидкості 55-60 км на годину і щоб не призводити до екстренного гальмування і не створювати аварійної ситуації на перехресті я вирішив завершити маневр...
+свідків з його сторони не було і я це заніс до протоколу....
на перехресті крім мене автомобілів не було.
також я написав що як би я почав тормозити то зупенився б десь по середині перехрестя і при виїзді зустрічної машини всеодно мусів би закінчити проїзд...
працівник ДАЇ з мене посміявся і просто мовчки виписав протокол...
після моєї прозьби показати мені в книзі правил дорожнього руху пункт правил де написано, що транспортний засіб має право завершити маневр на заборонний сигнал світлофора, щоб не тормозити екстренно і не створювати аварійної ситуації, він з мене посміявся і сказав що нічого мені нічого не покаже і сказав що я не знаю правил....
після чого загубив мої права десь в себе в машині і 10-15 хвилин їх шукав.... і Божився що мені їх віддав... а потім знайшов їх в себе під сідушкою...
короче, суть така, мені потрібно оскаржити його рішення і добитися ануляції протоколу.
я ніколи не був в таких ситуаціях і незнаю КУДА то все треба подавати і ЯК...
тому прошу допомоги....
наперед дякую...
позовна заява повинна відповідати ст. 105, 106 - КАСУ.
Відповідач - Управління даі області. + за бажанням інспектор.
Обовзяково зазначити норму КУпАП щодо звільнення від сплати держмита.
В обгрунтуванні окрім викладу фактичних обставин і норм ПДР обовзяково вказати на всі процесуальні порушення ДАІ: 1. постанова яка винесена на місці вчинення адмін порушення незаконна 2. прав інспектор не розяснив 3. доказів вашої вини немає 4. позбавив прав передбачених ст. 258 КУпАП.
2. В скарзі можна написати все теж, що і в позові. ЇЇ потрібно писати на імя нач. ВДАІ м. Львова.
- GaGaRIN
- Ім'я:Віталік
- Подякували: 2 рази
1. Суд рулить однозначноjustvis писав:
1. Потрібно подати позов в порядку КАС України.
2. В скарзі можна написати все теж, що і в позові. ЇЇ потрібно писати на імя нач. ВДАІ м. Львова.

2. Абсолютно марна трата часу, повірте, сам переконався, вони ту справу замнуть любими шляхами, а тим-більше з новим нач. обл. ДАІ...Я хоч і не екстрасенс, але бачу відповідь

Тут залежить від принциповості позицій і серйозності намірів.GaGaRIN писав:justvis писав:
1. Потрібно подати позов в порядку КАС України.
2. Абсолютно марна трата часу, повірте, сам переконався, вони ту справу замнуть любими шляхами, а тим-більше з новим нач. обл. ДАІ...Я хоч і не екстрасенс, але бачу відповідь"Тири-пири, срака-мотика, в діях інспектора Козлова неправомірних дій не вбачається, він нормальний пацан!" Скаргу бажано строчити після позитивного результату в суді, на основі ухвали, мол ось, дивіться, суд визнав дії інспектора неправомірними і може навіть злочинними
і.т.д., і.т.п. , от тоді буде ефект. Перевірено
Якщо відповідь "срака-мотика", а рішення суду "інспектор діяв незаконно" далі набагато більший простір для дій:
- позов на нач Вдаі про незаконну відповідь і бездіяльність
- заява в прокуратуру і СБУ про склад корупіцйного діяння - Адмінка
- позов на інспектора і нач ВДАІ про компенсацію моральної шкоди.
Але все це вже бонусні можливості )
Якщо треба просто скасувати постанову - позов до суду - найефекктивнійший метод.
-
- Ім'я:Joni B
- Номер:ВС 0687 ВХ
пройшло вже більше рокуBreaker писав:_JONIvan_ написав:
але так нічого і не було мені, і не буде
а пройшло вже більше ніж 3 місяці?

наношу радость и причиняю добро
- Buts
TIGER-NIGER, яку суму сплатити написали в постанові ?
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей