їхав я по вулиці Виговського і повертав на Патона, за два метри до моєї машини включився жовтий сигнал світлофору і я не зупиняючись виїхав на перехрестя і після нього мене зупинив інспектор ДАЇ. короче, виписали мені штраф і протокол за проїзд перехрестя на червоне світло.
в поясненні я написав що з протоколом не згідний і розписав, що я їхав на приблизній швидкості 55-60 км на годину і щоб не призводити до екстренного гальмування і не створювати аварійної ситуації на перехресті я вирішив завершити маневр...
+свідків з його сторони не було і я це заніс до протоколу....
на перехресті крім мене автомобілів не було.
також я написав що як би я почав тормозити то зупенився б десь по середині перехрестя і при виїзді зустрічної машини всеодно мусів би закінчити проїзд...
працівник ДАЇ з мене посміявся і просто мовчки виписав протокол...
після моєї прозьби показати мені в книзі правил дорожнього руху пункт правил де написано, що транспортний засіб має право завершити маневр на заборонний сигнал світлофора, щоб не тормозити екстренно і не створювати аварійної ситуації, він з мене посміявся і сказав що нічого мені нічого не покаже і сказав що я не знаю правил....
після чого загубив мої права десь в себе в машині і 10-15 хвилин їх шукав.... і Божився що мені їх віддав... а потім знайшов їх в себе під сідушкою...
короче, суть така, мені потрібно оскаржити його рішення і добитися ануляції протоколу.
я ніколи не був в таких ситуаціях і незнаю КУДА то все треба подавати і ЯК...
тому прошу допомоги....
наперед дякую...