+переробляв на пластик,hrdrive писав:Mc, viewtopic.php?f=38&t=15547
Ти тільки відкривав категорію А, чи ще й переробляв права з книжечки на пластик?puzzo писав:хвотки+рішалі 1500 гривасиків
та я не такий вже старий

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
+переробляв на пластик,hrdrive писав:Mc, viewtopic.php?f=38&t=15547
Ти тільки відкривав категорію А, чи ще й переробляв права з книжечки на пластик?puzzo писав:хвотки+рішалі 1500 гривасиків
Аквіла 250 для мене замаленька 112 кг. важу..., а 650, ні то ні се (дизайн), та й дорогувата+кардан там слабий..Denja писав:puzzo, доречі чопери Хюсонга на диво солідно виглядають.
Так як я його куплю якшо я вобше дупля не ріжу.Вон тільки недавно роздуплив як передачі перключити.Доречі досить незручно блін.Як сцепою корстуватись не ріжу вобшем повний 0.Denja писав:hitlos, та з нормальних людей тобі ніхто того попробувати не дасть. Сильно дорого потім ремонтувати то все. А от прокатати завжди будуть раді. Тільки без шльома ефекту не відчуєшТа і поки не буш мав свого - всього задоволення всеодно непоймеш.
+1, тоже такий чайник в тому діліhitlos писав:Як сцепою корстуватись не ріжу вобшем повний 0
то на якіх ?хмЄль писав:asteroid,на багатьох мотах ставлять безступеневі варіатори
краще за ті 2 тис. купити щось старіше, але не китайського виробництва, ІМХО.hitlos писав:як вони?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей