Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Міцубіші
sergey
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:
Re: Міцубіші

Повідомлення sergey » Сер, 21 квітня 2010, 09:43

taras_Rudno писав:куйва знов своїми гнилими відрами тут.. вісімки, девятки :bad :bad :bad задовбало вже всім радити то :bad
Рот закрий! :( А можна мені модером побути?Ну хоча б хвилин 10, я встигну :D :sing
taras_Rudno писав:3 місяці її експлуатації було замінено двигун, потім коробка, потім обірвало чи шарову
:bad
igorok писав:розумні слова, купи собі 9 - 10 сімейство Ваз
угу :sing
igorok писав:ех не хотілось би піднімати питання Ваз vs старе іно, але чую зараз почнеться.
Нехотілось, а нада ;)
Челябинские мужики настолько суровы, что гнут кованые диски на немецких автобанах

Stuff
Ім'я:Віталік
Дякував (ла): 15 рази
Подякували: 29 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Stuff » Сер, 21 квітня 2010, 09:50

taras_Rudno, погоджуюся,рідко,але погоджуюсь,кент має такий же,але чорний,зі ліпими фарами,вроді задоволений,дуже гарний салон,нічого не дрижить і не стукає,м'які панелі,за кермом приємно,сидіння з гарною підтримкою,коротка куліса,двигун 2,0 їде гуд,але не аж так щоби страшно летів,в обслузі хз бо не ломиться,щоправда на шротах запчастин нема,хочеш щось ближче до спорту,пошукай тоді собі Калібру,імхо.
jon писав:Ланос тоже не далеко втік.
ланос дуже далеко втік...
jon писав:якщо маєш 5-6 тисяч то не є вже дуже поганий варіант.
Юмаріст ти аднака,це не то що поганий,це варіант дуже поганий,за ВАЗ гірше тільки таврія і ока,і то данка таврія краща за половину вазів :ninja :sing
sergey щясь будем споріть про вази-іномарки,панеслась,починай,я полахаю :D :shout
количество слов не определяет качество речи...

jon
Ім'я:Іван
Номер:8411
Контактна інформація:

Повідомлення jon » Сер, 21 квітня 2010, 09:53

Vitalik-first писав:jon написав:
Ланос тоже не далеко втік.

ланос дуже далеко втік...

Чим саме? Аргументи?
Vitalik-first писав:jon написав:
якщо маєш 5-6 тисяч то не є вже дуже поганий варіант.

Юмаріст ти аднака,це не то що поганий,це варіант дуже поганий,за ВАЗ гірше тільки таврія і ока,і то данка таврія краща за половину вазів
Аргументи? Факти?
гази - - жарять, тази - - валять а крази - - решают

hrdrive
Контактна інформація:

Повідомлення hrdrive » Сер, 21 квітня 2010, 09:55

Vitalik-first писав:данка таврія краща за половину вазів
тоже так кажу.
Автор питаєть про мітсубіші, а тут йому знов тулять, як не бмв то вази :D
(то жартома :) )
INTE®©ULLE®™

taras_Rudno
Ім'я:Тарас
Контактна інформація:

Повідомлення taras_Rudno » Сер, 21 квітня 2010, 09:57

jon писав:Ти чого так емоційно реагуєш? Ланос тоже не далеко втік. Все залежить від бюджету. Якщо людина має 20тис мертвих призедентів то ніколи не купить 8 - 9, а якщо маєш 5-6 тисяч то не є вже дуже поганий варіант.
тема як називається???? девятка гнила? ланос? чи Мітсубіші???? шо знов флуд розводите... Людина хоче таку машину і його цікавить інформація про неї..а ви тулите ваз :angry :angry :angry
Shkirynets_TEAM

jon
Контактна інформація:

Повідомлення jon » Сер, 21 квітня 2010, 10:00

taras_Rudno писав:VeRMyT написав:
хоча з іншої сторони розумію шо я зара більше ніж ВАЗ попросту непотягну.

Взагалі тема думаю без смислу. :|

BOXER
Номер:5666
Дякував (ла): 78 рази
Подякували: 23 рази

Повідомлення BOXER » Сер, 21 квітня 2010, 10:01

jon, чому? %)
ось питання автора теми:
Orrrk писав:Народ як вам така машинка які є про них відгуки. Не саме про цю апро такі машини чи варто замислюватись над покупкою такої?
Sad, but true.

taras_Rudno
Контактна інформація:

Повідомлення taras_Rudno » Сер, 21 квітня 2010, 10:02

Vitalik-first, дякую за підтримку.. :beer а то задовбали своїми гниляками :D :D :D
Shkirynets_TEAM

jon
Контактна інформація:

Повідомлення jon » Сер, 21 квітня 2010, 10:03

BOXER,
Ну то так само як би я отак подумав і захотів женитись н Анажелі Джолі, :D

Stuff
Контактна інформація:

Повідомлення Stuff » Сер, 21 квітня 2010, 10:07

jon, про Ланос,кент має ланос 2002го року,всю дорогу на таксі,поза пів ляма пробіг,тазік їздить і тримається купи,і ще продасться,а ніяка 99 чи 2110 якій 8 років і 300-500 тис. пробігу вже є не машиною а купою металобрухту,ти сма це знаєш бо працюєш в цій сфері....
Намбер два в плюс ланосу,товариш має поляка 5ти річного,пробіг 147 тис.,в тазіку мінялися ремні,фільтра,масла і колодки,жодних проблем з ходовкою і двигуном нема і не було,любі морози і теде,покажи мені ваз з такими показниками,ви навіть самі казали на моє запитання щодо нових вазів щоби я навіть не надіявся купити одно-дворічний ваз і не мати проблем,я тЬфу-тЬфу з 15 річним Опелем проблем не маю,хлопці,не суперечЬте самі собі....
Про 5-6 тис.,уйо,коли вибирав собі тазік в тому проміжку,проскакувала мисля купити свіжий ваз,дивилися на штук 5-8 після 2007го року 21099,не знаю,але щоби хоч одна була краща ніж та що я зараз взяв,хз,нема такого...
taras_Rudno, +піццот,або корито 25ти річне але то ж бемеве,або таз за купу грошей,а тема не про то...
Потріть флуд...

crush
Ім'я:Vitallo
Контактна інформація:

Повідомлення crush » Сер, 21 квітня 2010, 10:11

FanateG писав:Та ж на форумі хтось має Ігл Талон, це ж той самий Екліпс, лиш з різними знаками.
Угу....має...і ще й продає. :ninja ........сконтактуй з ним..... він все в деталях розмалює.....як на мене то єдиний великий недолік в обслуговуванні цієї машини(саме ігла а не миці)...те що номер кузова не пробивається по базах....і відповідно інколи трапляється, що потрібні запчастини привозять не з першого разу :confused
Малий і гімнистий
© НУЛП ІНЕМ ЕК-12 2003рік

sergey
Контактна інформація:

Повідомлення sergey » Сер, 21 квітня 2010, 10:27

Vitalik-first писав:я тЬфу-тЬфу з 15 річним Опелем проблем не маю,хлопці,не суперечЬте самі собі....
:shout канешно немаєш, подумаш акпп поміняти на механіку, раз плюнути.А про 12л на 100 км, забув?А пічка?А? :sing
Челябинские мужики настолько суровы, что гнут кованые диски на немецких автобанах

BOXER

Повідомлення BOXER » Сер, 21 квітня 2010, 10:31

Vitalik-first писав: 25ти річне але то ж бемеве,
підтримую! :D :D
Sad, but true.

Stuff
Контактна інформація:

Повідомлення Stuff » Сер, 21 квітня 2010, 10:40

sergey, чуєш маленький,автомат йшов під заміну відразу,тому і скосилося 300 американців за то,автомат не в счЬот,перекинути його то заїхати о 9ій ранку і в 6ій вечора забрати вже з механікою,а пічка і 12л на 100 км. було у старій машині котру до мене не доглядали і їй було 18 років,вона мала мертву лямбду і забиті радіатори,і потім все змінилось,так що якщо не знаєш то кури в сторонці,це раз,краще тратити 15 л. бензи і їздити як людина чим тратити 10 і їздити на кориті,це два,твому вазу 9 років,подивись на нього і на свою тему,ще через 9 він стоятиме у дворі вкопаний по колеса в землю і буде у розділі машинок які покидають наше місто,це три.
BOXER, я взагалі підколоти хотів :angel :oops

Орест,а ти над Каліброю не задумувався?подумай чи тобі треба спорт,я от поїздив на полуспорті,поняв що мені того не треба,та й задня дверка часто ой йой йой як треба...

sergey
Контактна інформація:

Повідомлення sergey » Сер, 21 квітня 2010, 10:48

Vitalik-first писав:твому вазу 9 років,подивись на нього і на свою тему
Нічого страшного не бачу, пому що
Vitalik-first писав:до мене не доглядали
:sing
Vitalik-first писав:ще через 9 він стоятиме у дворі вкопаний по колеса в землю і буде у розділі машинок які покидають наше місто,це три.
Того не буде, буде їздити поки я захочу 8) Даже твій сопель :shout переживе 8)

BOXER

Повідомлення BOXER » Сер, 21 квітня 2010, 11:08

Vitalik-first, та я поняв)) я теж підколов))
Sad, but true.

igorok
Ім'я:Ігор
Дякував (ла): 5 рази
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:

Повідомлення igorok » Сер, 21 квітня 2010, 11:55

taras_Rudno писав:куйва знов своїми гнилими відрами тут.. вісімки, девятки задовбало вже всім радити то
спокійніше висловлюйся, і не розписуйся за чужі "гнилі відра"
BOXER писав:ось питання автора теми:
Orrrk написав:
Народ як вам така машинка які є про них відгуки. Не саме про цю апро такі машини чи варто замислюватись над покупкою такої?
ось тоже пост автора теми, тому пораду на рах. іншої машини вважаю доцільною
Orrrk писав:Просто думаю на що заробити грошей. Авто тільки для того щоб возити себе по Львовуі області:)
Просто машинка реально прікольна з виляду і міцик по якості теж непоганий вроді б!
+ спорт варіант виглядає заманчиво як для моїх 22 років, от тільки цікаво скільки вона п"є бензи[/quote
Vitalik-first писав:Намбер два в плюс ланосу,товариш має поляка 5ти річного
Ключове слово "поляка" читай іномарку, якщо автор питався б за машину на 16 тис., я б рекомендував йому кіа сід (який хоч і збирається в Україні, але все ж є іномаркою), я не буду казати, що ланос ге а ваз конхфетка, чи навпаки, автор збирає гроші, значить всієї суми ще не має, а якщо хоче їздити, то Моя порада: нехай купить гнилий ваз і витрачаючи на обслуговування і бензин, думаю зможе відкласти на іншу кращу машину (для декого може бути ланос). Я мав досвід експлуатиції гнилого вазу, дуже гнилого, так от, крім підшипників задніх ступиць я по ходовій за 3 роки експлуатації не робив нічого, крім заміни масла і шоколадки генератора нічого і масло між замінами не доливав, наїздив 70 тис., і продав машину на ходу. Мав стару іномарку, їздив 10 міс., наїздив 18 тис., в якій теж нічого не робив, але треба було перебирати ходову, дивитись до двигуна, блок абс 400 у.о. коштував який глючити почав. Ремонтувати мені було не цікаво, тому продав дешевше ніж купляв, почав шукати іншу машину, саме щоб їздити по місту і області, взяв калину, наїздив вже 3 тис.. поки нарікань нема, по комфорту звичайно вона не дотягує до іномарки, навіть 15річної, але по практичності і вартості обслуговування іно для мене програє. Я свій вибір зробив, і не шкодую.
Якщо автору потрібно поганяти, чи на вихідних покататись, я б порадив брати, якщо просто опу возити, я раджу ваз, якщо комфорт потрібний нехай шукає представницьке авто.
Їздити на екліпсі щоб дупу возити вважаю недоцільним.

taras_Rudno
Контактна інформація:

Повідомлення taras_Rudno » Сер, 21 квітня 2010, 12:30

igorok писав:
taras_Rudno писав:куйва знов своїми гнилими відрами тут.. вісімки, девятки задовбало вже всім радити то
спокійніше висловлюйся, і не розписуйся за чужі "гнилі відра"
BOXER писав:ось питання автора теми:
Orrrk написав:
Народ як вам така машинка які є про них відгуки. Не саме про цю апро такі машини чи варто замислюватись над покупкою такої?
ось тоже пост автора теми, тому пораду на рах. іншої машини вважаю доцільною
Orrrk писав:Просто думаю на що заробити грошей. Авто тільки для того щоб возити себе по Львовуі області:)
Просто машинка реально прікольна з виляду і міцик по якості теж непоганий вроді б!
+ спорт варіант виглядає заманчиво як для моїх 22 років, от тільки цікаво скільки вона п"є бензи[/quote
Vitalik-first писав:Намбер два в плюс ланосу,товариш має поляка 5ти річного
Ключове слово "поляка" читай іномарку, якщо автор питався б за машину на 16 тис., я б рекомендував йому кіа сід (який хоч і збирається в Україні, але все ж є іномаркою), я не буду казати, що ланос ге а ваз конхфетка, чи навпаки, автор збирає гроші, значить всієї суми ще не має, а якщо хоче їздити, то Моя порада: нехай купить гнилий ваз і витрачаючи на обслуговування і бензин, думаю зможе відкласти на іншу кращу машину (для декого може бути ланос). Я мав досвід експлуатиції гнилого вазу, дуже гнилого, так от, крім підшипників задніх ступиць я по ходовій за 3 роки експлуатації не робив нічого, крім заміни масла і шоколадки генератора нічого і масло між замінами не доливав, наїздив 70 тис., і продав машину на ходу. Мав стару іномарку, їздив 10 міс., наїздив 18 тис., в якій теж нічого не робив, але треба було перебирати ходову, дивитись до двигуна, блок абс 400 у.о. коштував який глючити почав. Ремонтувати мені було не цікаво, тому продав дешевше ніж купляв, почав шукати іншу машину, саме щоб їздити по місту і області, взяв калину, наїздив вже 3 тис.. поки нарікань нема, по комфорту звичайно вона не дотягує до іномарки, навіть 15річної, але по практичності і вартості обслуговування іно для мене програє. Я свій вибір зробив, і не шкодую.
Якщо автору потрібно поганяти, чи на вихідних покататись, я б порадив брати, якщо просто опу возити, я раджу ваз, якщо комфорт потрібний нехай шукає представницьке авто.
Їздити на екліпсі щоб дупу возити вважаю недоцільним.
хоч один нормальний пост в тему... мене вже задовбала та фігня.. нашо тобі та іномарка купи ваз - коли реально не їздили на іномарках... всі теми перетворюються в тему "купи краще ваз" для когось краще ваз для когось сітроен, для когось татра, для когось мерседес... кожному своє... будь-яке авто має свої недоліки... і їх треба описувати під час експлуатації щоб інші знали ті чи інші проблеми в тих авто... я замітив закономірність що власники 10 річного вазу завжди кричать - та я за 10 років нічого не міняв тільки ходову перебрав,мотор капіталку, кузов поварив бо там трошки ржавіло і дно трошки проржавіло :D :D :D в реальності просто падаєш в шок коли рахуєш всі речі які ти поміняв в тій машині.... то рахується - що нічого не робив.. то питання дуже відносне..для одних людей перекинута машина - то нічого страшного,для інших пошкрябане крило і пошкрябаний бампер - то вже машина бита..і вони не хочуть більше їздити на битій машині...
зрештою тема про місубісі так що давайте будем обсуждати мітсубісі екліпс... 8)
Shkirynets_TEAM

Myself
Ім'я:Oleksandr
Номер:ВС 0990 ВО
Дякував (ла): 19 рази
Подякували: 71 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Myself » Сер, 21 квітня 2010, 13:18

Orrrk, не звертай увагу на флуд. Тут зібрались одні специ по старих міциках: хто на бімері, хто на пежо, хто на жизі:-)
Як власник міцика 1991 року протягом останніх 2,5 роки скажу так:
1. Проблем з запчастинами немає жодних, максимум доставка - три дні (за дуже рідкими винятками).
2. Ціна запчастин висока, в порівнянні з жигою - рівно вдвічі. Але й ходять ці запчастини суттєво довше, тому на круг виходить дешевше (менше витрат на роботу).
3. Надійність міциків початку 90-тих - дуже висока. Конкретний приклад:
а) моторчик в мене пройшов по одометру 327 тис. Капіталки не було. Злегка почав диміти, затра заміню маслозйомні ковпачки, може допоможе. Компресія - в межах норми.
б) після 100% заміни ходової і підвіски я проїхав 127 тисяч. Чотири рази міняв втулки стабілізатора (це особливість конкретного екземпляра, маю вибитий і переварений кронштейн, тому гумку зїдає швидко). На днях заїхав на діагностику. Результат: заміна стійок стабілізатора і... і все! Решта - в нормі.
4. Інколи буває "чорна полоса": пішов спати підшипник ступиці, замінив. Протягом двох тижнів ситуація повторилась зі всіма іншими колесами %) І зразу - підшипник в генераторі, і три підшипника в коробці :sing Короче, все що крутиться в один момент здохло :confused З іншого боку - раз замінив і горя не знаєш...
5. Екліпс - машина для літання. Вона купувалась не для спокійної їзди. Уважно все оглянь, не полінуйся і не пошкодуй грошей на діагностику. Якщо десь є зарита собака - вона в даному конкретному екземплярі, а не в екліпсах загалом: інженери в мітцубіші добрі:-)
Ось і все. Не слухай нікого, якщо машина подобається - бери. Я так зробив: забив на всіх, хто казав не брати старого японця, і жодного разу про це не пошкодував 8)
"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра

Cr@zy
Дякував (ла): 23 рази
Подякували: 15 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Cr@zy » Сер, 21 квітня 2010, 13:56

Myself писав:Як власник міцика 1991 року протягом останніх 2,5 роки
який з тих 327тис іменно твій пробіг за 2,5 роки?

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 22 гостей