кіко того життяDenzzzil писав:я помітив що схожа ситуація була і з вольво...
бачу на місці не сидиш постійно шукаєш чогось нового!!

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
кіко того життяDenzzzil писав:я помітив що схожа ситуація була і з вольво...
бачу на місці не сидиш постійно шукаєш чогось нового!!
угуDemyan писав:Та нє якшо таким підходом міняти машини то ну [цензура] таке життя.
Вважаю якщо взяти таку машину то вже тримати її, коли я б брав то знав розхід і з/ч, порахував свої витрати якщо можу витрачати на бензу і з/ч - то беру і все.
Просто такими підходами можна один раз попасти на таке "Г", що потім не обіняєш її навіть на ЗАЗ і не продаш за 500 у.о.
дзвонять питають навіть був потенційний клієнт, но з моєї сторони не вийшло продати.А так в основному багато на обін пропонують багато варіантів.CAT писав:markijan, і шо тобі дзвонять за машиною чи не дуже???
Мушу не погодитись з тобою,так як при кожній покупці чи обміну авто ретельно оглядається спеціалістами і кота в мішку не купляється,тому твій приклад явно не в мою сторону,тим паче пробивається все в Мрев чи машина чиста,бо самі знаєте як воно зараз в людей з кредитами)))Demyan писав:Та нє якшо таким підходом міняти машини то ну [цензура] таке життя.
Вважаю якщо взяти таку машину то вже тримати її, коли я б брав то знав розхід і з/ч, порахував свої витрати якщо можу витрачати на бензу і з/ч - то беру і все.
Просто такими підходами можна один раз попасти на таке "Г", що потім не обіняєш її навіть на ЗАЗ і не продаш за 500 у.о.
markijan писав:поки машина не продана
Читаєш мої думки)GaGaRIN писав: P.S. Міняй на напівпричіп ОДАЗ![]()
та недуже але трохи напряжно після заміни проводів чекаю на ліпше.mister_X писав: все ж таки напряжно утримувати яхту??
Шкода ппц... Але сам думай, що тепер робити
так вот шось захотілось якоїсь запальнічкі, огоньку)))GaGaRIN писав:markijan, тишо! Який ше Ford Probe! В тебе КОРАБЕЛЬ, а Probe то так, запальнічка , за таким вже давно ніхто не обертається на вулиці...
P.S. Міняй на напівпричіп ОДАЗ
Чесно навіть не пробував навіть заливати 80 бензу так шо незнаюFanateG писав:Марк, а динаміка на 80ій і 92ій відрізняється?
От ти і пошкодуєш що не фоткав в перший день - складати назад було б набагато простішеmarkijan писав:саме головне щоб потім це все зібрати, а там повірте Детальок ДУЖЕ Багато))))
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей