ну це все теоретично.. в Київ тиж не їздив .. ))))Pioneer писав:отчот буде як прочіпую, покащо чіпанув санті з 150 на 180кобилок

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ну це все теоретично.. в Київ тиж не їздив .. ))))Pioneer писав:отчот буде як прочіпую, покащо чіпанув санті з 150 на 180кобилок
мда батя як пішов то мені мурашки по шкірі полізли а там щей поворот а він прям взлітаєmastergid писав:TOXA, я сам сидів збоку і прозрів як він зривається з місцядумав шо там не 2.2 дизель а 4 кубіки
Pioneer писав:мда батя як пішов то мені мурашки по шкірі полізли а там щей поворот а він прям взлітає
тепер я знаю точно вкого пішов з своїми манерами їздиmastergid писав:Pioneer писав:мда батя як пішов то мені мурашки по шкірі полізли а там щей поворот а він прям взлітаєа я ззаду аж за ручки обох дверей злапався
Pioneer писав:тепер я знаю точно вкого пішов з своїми манерами їзди
спойлерокPioneer писав:і так що з новенького, машинка пройшла вже більше 10000 км. ще трошки і ТО,
приїхав спойлео, спойлер німецької фірми je design який пройшов аеродинамічну трубі і по всіх стандартах підходить до машинки за це подяка друзям і співклубникам з Краматорська![]()
фото примірки спойлера нижче
щодо стелса з дня на день чекаю смолу і волокно і продовжу ліпанину але ось шпіонське фото зробленого
пасибі :)Taras:) писав:спойлерокPioneer писав:і так що з новенького, машинка пройшла вже більше 10000 км. ще трошки і ТО,
приїхав спойлео, спойлер німецької фірми je design який пройшов аеродинамічну трубі і по всіх стандартах підходить до машинки за це подяка друзям і співклубникам з Краматорська![]()
фото примірки спойлера нижче
щодо стелса з дня на день чекаю смолу і волокно і продовжу ліпанину але ось шпіонське фото зробленого![]()
![]()
TOXA писав:да..спойлер МЕГА !!))))
коли будуть гроші щоб помалюватиhrdrive писав:Pioneer,![]()
Як з спойлером справи? Коли плануєш ставити?
чорний глянц?Pioneer писав:після чого будем клеїти кришу
криша чорна, вихлоп той самий просто доварю другий бік, ну і середину [цензура] викинуTOXA писав:Pioneer, спойлєр тре в першу чергу ))) і чого з інший вихлоп рішив ?
кришу в білий буш ?)
Можна поцікавитись, для чого?Pioneer писав:ну і середину [цензура] викину
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей