супер!відчутніше тримається купи,навіть на ямах зовсім інакшеBlack писав:Ну и .........

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
супер!відчутніше тримається купи,навіть на ямах зовсім інакшеBlack писав:Ну и .........
поки що стоковийBlack писав: передний стаб какой ?
датчик можеш вже міняти поки тобі на реміня не натекло, якщо натекло то вже і ремінь міняй, бо він розслоїться, в мене так само було!«ANDRON» писав:почало мені какати з-під датчика давлення масла на мотор,і звідси де щуп
Ставь на 20мм или на 24 разницу в поворотах почуствуешь сразу .Рекомендую.«ANDRON» писав: передний стаб поки що стоковий
21Black писав:или на 24 разницу в поворотах почуствуешь сразу .Рекомендую.
В мене рамка світиться,досить нормальноDanko писав:В тебе є підсвітка заднього номера?
наразі стаб відкладається,бо зараз збираю гроші на новий капотBlack писав:Ставь на 20мм или на 24 разницу в поворотах почуствуешь сразу.Рекомендую.
і який результат???«ANDRON» писав:Купив я сьогодні нові свічки(Denso),так як розхід газу 13/100чесно я вже задрався з тим.грішу на свічки,сьодні поміняв,повожусь,подивльсь скільки візьме
де ти такі ціни найшов?! В магазині "Автозапчастини" біля Південного вони в продажній ціні до 80 гривень, здається 70. Я маю точно такі самі, наїздили 200 км, мені несподобалися зовсім. Хочу на днях взяти для тесту російські ТА17РМ, здається так вони маркуються, коштують 30 гривень, вже 4 різних моториста радили«ANDRON» писав:Як і обіцяв,фото свічок
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей