та й лисий якийсь неприємний тіп-викликає бажання в мене дати йому в рєпу

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
треба-не порушувати-і проблем в спілкуванні не буде, а це явна провокація держслужбовців і маніпулювання правилами ПДР. до речі зверни увагу, чувак з Росії в основному ролики у нас знімає (себе піарить), бо менше шансів прав позбавитись.GaGaRIN писав:puzzo,якраз нормальний приклад, чувак веде себе юридично грамотно, в межах чинного законодавства, з тими упирями інакше не можна. А накласти в портки і запхати псу в кишеню сотню кожен зможе...
Це про кого?GaGaRIN писав:А накласти в портки і запхати псу в кишеню сотню кожен зможе...
puzzo так я називаю мудаків які зупинивши тебе починають як коршуни кружляти навколо машини з метою доіпатисяpuzzo писав:Це про кого?GaGaRIN писав:А накласти в портки і запхати псу в кишеню сотню кожен зможе...
Псами ти кого називаєшь?
Хочеш по закону-плати по протоколу, або оскаржуй.GaGaRIN писав:puzzo так я називаю мудаків які зупинивши тебе починають як коршуни кружляти навколо машини з метою доіпатисяpuzzo писав:Це про кого?GaGaRIN писав:А накласти в портки і запхати псу в кишеню сотню кожен зможе...
Псами ти кого називаєшь?, складають "ліві" протоколи з свідками-примарами, хамлять, вважають себе апріорі розумнішими за тебе і.т.д. І не треба плакатися мол тяжка робота
, безсонні ночі, "план" по порушниках і.т.д., їх туди за ногу тягне хтось? Ти піди попробуй туди на роботу влаштуватися, а потім будеш розказувати про "все тягости" роботи в ДАІ. І ще одне, порушив чи ні то звичайно діло совісті, але до державних структур які любим чином висмоктують з тебе бабки, саме в нашій державі, в мене особливе ставлення...
Розкажеш то комусь іншомуpuzzo писав:Золоті гори вони там не мають-є конкретні приклади
Пару постів зверху, наш форумчанин пише на рах гайца на "девятці"-думаєшь шифрується, чі йому папріколу на тазіку рисачити?pikach00 писав:Розкажеш то комусь іншомуpuzzo писав:Золоті гори вони там не мають-є конкретні приклади
мене вчора хотів мєнт паганий взути за прямоток...Mick писав:когось з прямотоком пиняли?
поправка, Соніandriy_zab писав:мильницею Кенон
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей