Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
поміняти шоховські вікна на сімьоровські
- Nazarik
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Народ піскажіть мені де можна знайти людину яка б взялась поміняти мені шоховські вікна на сімьоровські, бо ці форточки мене реально задовбали і вікна через них ніяк затемнити неможу їжджу як в акваріумі
Їздив по сервісах, а толку 0, ніхто нехоче братися за цю роботу чомусь. :?

- MAGYLA
- Дякував (ла): 12 рази
- Подякували: 4 рази
а в тебе не стоять часом? хотів би глянумиghost™ писав:а якщо прикупити відразу електросклопідйомники
а ти поїзди по сервісах попитай, братись не хочуть, але в чому складність теж пояснити не можуть, саме через це не тонував на Анні, в них спеціалістів по тонуванню форточок нема (виявляється це доречі в самий останній момент)Денис писав:А чому Ти не можеш затемнити вікна,хіба форточки це проблема?
знание законов позволяет нарушать их со знанием дела
- Dimon
- Тюнінг клуб
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
Nazarik
Вот прочитай и сам себе сделай: http://vaz.ee/modules.php?name=News&file=article&sid=22
Расписано для детского сада, я в копейке себе менял(когда ещё она была) по этой доке, идеально и не сложно. Дерзай
Вот прочитай и сам себе сделай: http://vaz.ee/modules.php?name=News&file=article&sid=22
Расписано для детского сада, я в копейке себе менял(когда ещё она была) по этой доке, идеально и не сложно. Дерзай
- Nazarik
Dimon ти мене реально виручив сенькс за цей сайтікDimon писав:Nazarik

- virtual
- Ім'я:Влад
- Номер:ВС2994ВА
- Контактна інформація:
Nazarik
Я бы эту перегородку не трогал...
Машина сейчас выглядит очень красиво и аккуратно. В 04, 05 и 07 эти перегородки черные по фирмЕ, а 06-я по дизайну подразумевает наличие хромпакета - и это ее изюминка. Если она его лишится - будет сбоку похожа на "копейку". По-моему в данном случае лучшее - враг хорошего.
Я бы эту перегородку не трогал...
Машина сейчас выглядит очень красиво и аккуратно. В 04, 05 и 07 эти перегородки черные по фирмЕ, а 06-я по дизайну подразумевает наличие хромпакета - и это ее изюминка. Если она его лишится - будет сбоку похожа на "копейку". По-моему в данном случае лучшее - враг хорошего.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей