Сьогодні прийшла мені постанова про відкриття виконавчого провадження. Назва документу: постанова № ********** виданий 26.12.2009
Документ набрав чинності 26.12.2009, документ про примусове виконання поданий: 16.03.2010. Стягнути з мене в дохід держави 510грн штрафу. Боржнику добровільно виконати: до 24.03.2010 року.
Як бачите, то порушення було 26.12.2009, а постанова (лист) прийшов сьогодні 19-го березня, 2010року. У мене залишається мало часу до 24.03.2010, щоб подати оскарження.
1) 26грудня 2009року я їхав по кн.Ольги в 23.00 і мене зупинили даішники (на спуску, по дорозі в центр). У них був радар (беркут, не візир). Назвали мені швидкість 90 з чимось км\год. Я їхав з двома друзями і пояснив, що не їхав так швидко, свідки в машині можуть підтвердити що я їхав в районі 50км\год. Попросив показати мені покази прилада "Беркут". Мені відмовили, тому що його напарник зупинив крім мене ще дві тачки. Я позвонив одразу в телефон довіри і повідомив, що такий-то інспектор, жетон №лв **** звинувачує мене в перевищенні швидкості якого я не робив і навіть не показує прилада, яким міряв швидкість. Його побакланили по рації і він показав прилад, але швидкості так і не показував. Звалив з моїми доками до себе в тачку. Пройшло 15 хв. і його досі немає... Подзвонив знову до телефону довіри і пояснив, що це таке, чому мене затримують і де інспектор з моїми документами??? Він прийшов і сказав, щоб я пішов до нього в тачку підписати протокол, я відмовився і попросив показати документи та дозвіл на прилад, яким він тіпа міряв швидкість. Прийшлось вийти і піти до них в тачку, бо там був прилад і доки до нього. Перевірив його документи на користування приладом, вони були, серія співпадала. Він склав протокол і під час того хамив мені. Я при ньому подзвонив втретє в тел.довіри і попросив, щоб інспектор вів себе адекватно. В протоколі я написав: "інспектор з статтьою .№ ** мене не ознайомив (то та стаття, де він розказує мої права, то у всіх протоколах вона однакова), я їхав зі швидкістю 50 км\год, що можуть підтвердити Фамілія ініціали і фамілія ініціали. Прилад Беркут серії № ******* інспектор мені не показував, з протоколом не згідний"
Внизу підпис і решта протоколу (у кожній графі) по три великих зета проставив, шоб нічо не дописали!!!!!!! він як то побачив, афігєл. Сказав, шо раз так то хєр з тим протоколом, вирвав його в мене з рук, кинув на підлогу собі (в своїй машині) і сказав, що я вільний. Перепитав чи він впевнений в своїх діях, на що він відповів: "а толку з того протокола, якщо ти відмовляєшся і доказів у мене немає, все ти вільний, рахуй шо тобі сьодні заканало"
2) я маю фамілію і ініціали інспектора, номер його значка і фото їхньої десятки, де чітко видно номер (добре, що зберіг)
3) куда писати оскарження і як? Як діяти далі, щоб уникнути штрафу??? Можливо, писати треба скаргу в прокуратуру?
Буду вдячний всім, за поради, адже я студент і роботи зараз немає. Треба гроші на ремонт машини, а не нізашо платити 510грн, яких в мене немає навіть зараз

4) доречі, ніде не вказується за що платити гроші, якщо треба, то можу сфоткати лист і викласти