Дійсно машинка для душі.
Давай тепер трохи розказуй, скільки пройшла, чи є якісь неполадки, який в неї прогнозований апетит?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Попередня нормальна була Е32 тепер Е38CAT писав:це ти про Фієсту я сподіваюсь)
апетит по трасі вже перевірив - 9-10 літрів при швидкості 80-120...hrdrive писав:Давай тепер трохи розказуй, скільки пройшла, чи є якісь неполадки, який в неї прогнозований апетит?
тільки твоїй ще треба їсти і їсти щоб так виростиMu$daY писав:kolir jak v mene
скоріше за все датчик переднього пасажира навернувся ну і в тебе список неполадок пристойний,як зробиш розкажеш що і до чогоCAT писав:- світиться аірбег - скоріше за все шлейф на рулі...
позитивний трендhrdrive писав:форум збеемвешився
але порадь майстрів толкових ато я наразі думаю їхати на діагностику або на Трістар (Ленд Ровер) або на Христю...Vomont писав:скоріше за все датчик переднього пасажира навернувся ну і в тебе список неполадок пристойний,як зробиш розкажеш що і до чого
Та вопше не продавай,Mu$daY писав:DALEKO NE PRODAVAJ
і в мну така єFobos писав: тої фігні для копійок
перемісти його в інше місце і всьо, то не проблема :)CAT писав:- глючить датчик зовнішньої температури
його ше знайти треба) він десь під переднім бампером має бути...Jarevych писав:перемісти його в інше місце і всьо, то не проблема
хоч я і купив БМВ але я не буду стверджувати шо це найкраща в світі машина... скоріше на мою думку Е38 найкраща з БМВ...hrdrive писав:реально форум збеемвешився наніц
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей