- хто декларував?
- хто забив (як я)

- що грозить, яка відповідальність?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
пройшло десь 3 тиждні від дати вказаної в папірчику..ше не писалиnazarok1990 писав:Babak, і усьо? більше не писали?
И ко всем тоже.weber писав:Цікаво а хулі я маю платити за продаж власної ж тачки? В пенсійний фонд при купівля платив? Платив. Тачка моя особиста власність, хочу продаю...
Може їм платити ще податок за продаж свого юзаного телефона
Саме тому, якщо я не помиляюсь, в офіційну угоду про продаж авто пишуть символічну суму, а решта кешом на руки чи на ваш вибір.Stranger писав:Через пять лет продал за 4000у.е., будь добр заплати налог на прибыль физ лиц (15% вродебы) в размере 600у.е.
Да, что б не светить полную стоимость для податковой :)Vova_P писав:Саме тому, якщо я не помиляюсь, в офіційну угоду про продаж авто пишуть символічну суму, а решта кешом на руки чи на ваш вибір.Stranger писав:Через пять лет продал за 4000у.е., будь добр заплати налог на прибыль физ лиц (15% вродебы) в размере 600у.е.
З ЗП податки плачу - плачу, якщо ПП - то податки плачу - плачу, не буду добрим платити податки на будь-що, де згадується слово купівля чи продаж.Stranger писав:2. Купил 10 лет назад квартиру за 7000 у.е. заплатив налоги (ПФ, и тд). Через 10 лет продал за 120 000у.е., будь добр заплати налог на прибыль физ лиц в размере 18 000 у.е.
Тут быстрей закон сохранения бабок в боджет :)weber писав:З ЗП податки плачу - плачу, якщо ПП - то податки плачу - плачу, не буду добрим платити податки на будь-що, де згадується слово купівля чи продаж.Stranger писав:2. Купил 10 лет назад квартиру за 7000 у.е. заплатив налоги (ПФ, и тд). Через 10 лет продал за 120 000у.е., будь добр заплати налог на прибыль физ лиц в размере 18 000 у.е.
Я заробив рублі чесно, податки заплатив з доходу і як я розпоряджаюся рублями, то моя справа. Хіба то ненормально?
Я купив річ, чого я маю за неї платити податок? Я не отримав річ як дивіденти від своєї діяльності. Я в магазині купив молоко, мені нести податок?
![]()
Я продав річ, яку я ж особисто купляв за свої гроші, вже оподатковані раніше. Чому я маю ще ділитись податком? Виходить тоді купи-продай кілька разів по колу зводиться до того, що ти річ втрачаєш через податки? А де закон збереження енергії? )))))
Нет. Платить нужно только когда купил вещь, а потом продал... Вот с продажи ты как бы обязан заплатить налог.Я купив річ, чого я маю за неї платити податок? Я не отримав річ як дивіденти від своєї діяльності.
Аналогично. Если ты купил молоко, и выйдя из магазина его продаш, то должен будешь заплатить налог с той суммы которую выручил за пачку молока.Я в магазині купив молоко, мені нести податок?
Скільки? 200 грн?weber писав:якщо ПП - то податки
Агаpikach00 писав:Скільки? 200 грн?
я тобі більше скажу - купивши молоко ти ВЖЕ сплатив податокweber писав:Я в магазині купив молоко, мені нести податок?
а хулє? не ми придумали цю суму. чиновники придумали і назвали податком. чи якшо це 200 грн. то це не податок?pikach00 писав:Скільки? 200 грн?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей