таке відкриття вже було місяць тому :)Володя писав:хоча як на неофіційне відкриття сезону
axel, машинка дуже гарно і живо виглядає

Дарквінд троха їхав

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
таке відкриття вже було місяць тому :)Володя писав:хоча як на неофіційне відкриття сезону
навряд у Львові буде щось більше тому нормальні покатушки я вважаю, наголошую, неофіційним відкриттям сезону!axel писав:Про яке відкриття сезону ти говориш? То самі звичайні покатушки :)
напевно форсажу передивився :)Tsonic писав:чекав що всі машини будуть їздити як Кен Блок?Володя писав:чекав чогось більшого
в тебе буде можливість порядки навести, тебе чекаєм з нетерпіннямRED_Spider писав:непорядок якийсь... з тими бмвістами
та він поки виїде то я вже на Ламбо буду їздитиVomont писав: тебе чекаєм з нетерпінням
тоді тебе теж ждемсJarevych писав:Ламбо буду їздити
ти собі навіть не уявляєш з яким не терпіням чекаю яVomont писав:в тебе буде можливість порядки навести, тебе чекаєм з нетерпіннямRED_Spider писав:непорядок якийсь... з тими бмвістами
вірюRED_Spider писав:ти собі навіть не уявляєш з яким не терпіням чекаю я
Jarevych писав:та він поки виїде то я вже на Ламбо буду їздитиVomont писав: тебе чекаєм з нетерпінням
RED_Spider писав:ну ну ти мені поговори я тебе тут на районі підловлю але не на форді а на уазіку
в тебе в гаражі написано що там є компресор якийсь високообротний +30 лс. чи то не на тій машині ?andriy320e30 писав:кстаті мотор повний сток
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 1 гість