я тобі кажу що в офіціалів кажуть, гугл то не завжди 100% правдаApokalipsis писав:Taras:), ну я ж зверху навів 2 статті шо там мотор від форда,
або в гуглі набери :)

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
я тобі кажу що в офіціалів кажуть, гугл то не завжди 100% правдаApokalipsis писав:Taras:), ну я ж зверху навів 2 статті шо там мотор від форда,
або в гуглі набери :)
добре, хай буде як ти кажешApokalipsis писав:Taras:), там в гуглі ж не 1 стаття) а багато і на форд клюбах,і на чері клюбах :)
і мені вона так гуд, особливо в бежевій шкірі, але та панель приборів посередині то жах.АЛМАЗ писав:CAT, особисто я порадивби geely mk і навигляд і в салоні всьо гуд
ну-ну... а по тестах МК проти Пріори, - перша навіть не доїхала до кінця.АЛМАЗ писав:CAT, особисто я порадивби geely mk і навигляд і в салоні всьо гуд
cat-yellow писав:там ФОЛЬГА з під чоколядки світоч, в яку завернули псевдо-фордівський двигун...
T5-R писав:полюбасу. КІА pro-cerato
БОБА писав:T5-R написав:полюбасу. КІА pro-cerato
Там двигун 1,5 МТ, можливо щось перепрошивалося. Траса Чоп-Львів. Розганяється до 180, під "стабільно" я маю на увазі, що щоразу, коли їде. Як довго йде на такій швидкості не цікавився. Ну а щодо того, що не варто, то тут я згідний, я б не ризикував на таких швидкостях їздити...Taras:) писав:почиай яка максимальна швидкістьCorleone писав:В мене у друга Geely CK, то машинка непогана. І в ДТП з кульбітами побувала (після постановки на колеса своїм ходом 120 км до Львова доїхала), а на трасі він стабільно 180 на ній йде...
http://geely-ck.infocar.ua/mod_1.5-mt-b ... id214.html
160 реально, але не їхати стабільно, а розігнати)))
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 20 гостей