vovka писав:коли гальмуєш двигуном, в впускному колекторі максимальне розрідження і бензин з карбюратора не витягується або витягується в значно менших кількостях чим на нейтралі (бо там менше розряження).

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
vovka писав:коли гальмуєш двигуном, в впускному колекторі максимальне розрідження і бензин з карбюратора не витягується або витягується в значно менших кількостях чим на нейтралі (бо там менше розряження).
матіза 1.0 на автоматі немає :)hrdrive писав:ага, в матіза 1.0 місто 10 літрів (автомат)Figaro писав:радуватись розходом
але є 0.8Taras:) писав:матіза 1.0 на автоматі немає
так, но він 7-8 л в місті жре :) то не 10 але все одно багато як на таку машинкуmastergid писав:але є 0.8Taras:) писав:матіза 1.0 на автоматі немає
полюбе так софт кривий ужасTaras:) писав:так, но він 7-8 л в місті жре то не 10 але все одно багато як на таку машинку
ну а я прошо кажу так воно і єhrdrive писав:сорі, значить 0.8. але реально стільки пє, повірте
Orrrk писав:економніше тормозити передачею
залежить в якій ситуації. по місту якшо наловчитися то передачами явно економніше.Orrrk писав:Тобто як хтось тут писав економніше тормозити передачею чим котитись на нейтральній передачі???
ну це є очевидним, томущо після спуску всерівно буде горка, і відповідно розхід на підйомах зростає всередньому на 50 % (суджу по бортовику по моментальному розході)Orrrk писав:якщо їхати рівними участками дороги то виходить набагато економніше
так я вище писав якщо пологий спуск і довгий то тут треба пробувати. не все однозначно.Orrrk писав:А от я сьогодні їздив весь день і мене цікавить таке, - а якщо спускатись по вул Вінниця що від тридцятки до перехрестя з варшавською то коли я скину на нейтралку то докочусь до світлофора а от коли буду їхати на передачі і нетиснути на газ то я навіть до тунелю толком недоїду
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 22 гостей