Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Anix писав:Питав у оператора - каже, що приїхало 5 машин, заправлених водою
Shell тепер 95 "супер" -то самий дорогий - гамно! коль був класний. Я заправився - в мене в ТТ э показник відстані показав 360км! (56літрів - заправив), а як тільки відкрили то показувало 430км.Anix писав:Andriy01 писав:Але факт є фактом - після бензини з тієї заправки машина ЗНАЧНО краще їде
попробуй 95 plus на GFC, або 95 на Shell - і напиши факти?!
Розхід у змішаному циклі 8л / 100 км.Andriy01 писав:Але факт є фактом - після бензини з тієї заправки машина ЗНАЧНО краще їде. Ефект дуже помітний.
Трохи умовно. Користуюсь таким показником також. Чим більше їздиш, наприклад по трасі, тим більшу відстань на тій самій кількості бензину показує.Сабан писав: показник відстані
Lui писав:Сьогодні зранку з батьком виїхав з під дому і заїхали заправитись на заправку ОККО, що знаходиться на перехресті вулиць Володимира Великого-Кульпарківська.
Підійшов робітник, тато сказав йому, щоб заправив повний бак, а сам пішов розраховуватись в магазин(я з ним). Заправили 40літрів А-95, дали пару коп. робітнику за те, що заправляв і поїхали. Нічого підозрілого крім повної відсутності автомобілів не замітив(ми заправлялись одні).
Проїхали близько 30 метрів до повороту на виїзд і заглохли, батько намагався завести декілька раз не вийшло. В нього склалось враження, що в нього порвався ремінь розпредвалу і так, як він спішив по роботі ми взяли таксі, яке нас відбуксирувало на СТО, що знаходиться на території псих-лікарні за автобазаром(там Стахович працює, працював).
Вечером нам передзвонили з СТО, сказали, що можем приїхати забрати машину її відремонтували. Причина поломки в баку було більше 10 літрів води!!! Я легко прифігів, виходить, що з 40 літрів А-95 нам налили мінімум 10л води...
На сервісі сказали, що ми не єдині - за день ще пару машин приїхало з тої ж заправки з тими ж проблемами![]()
Машину, вирішили не забирати, а сходити розібратись на заправку(в нас залишився чек за бензин, який ми заправляли зранку, свідок я і таксист, який нас буксував і офіційні документи з сервісу), прийшли десь після 22,00 - заправка закрита людей не має.
Завтра, тато планує, ще раз туда навідатись! Я переконую, щоб зразу з юристом в офіс компанії їхати.![]()
![]()
хм.... блін і в мене від осені шось таке нарисувалось, два роки на ОККО зарпавляюсь..... попробую зробити експеремент і заправитись пару тижнів на УКРНАФТАLEgEnDA писав: росхід більший і буває троїть
Краще не ризикуй.Flesh09 писав:хм.... блін і в мене від осені шось таке нарисувалось, два роки на ОККО зарпавляюсь..... попробую зробити експеремент і заправитись пару тижнів на УКРНАФТА
багато вже хто пише що після ОККО коли машина холодна троїтьShif писав:Краще не ризикуй.Flesh09 писав:хм.... блін і в мене від осені шось таке нарисувалось, два роки на ОККО зарпавляюсь..... попробую зробити експеремент і заправитись пару тижнів на УКРНАФТА
на укрнафті цілком нормальний бенз. може не на всіх, але на В.Великого, Батальній і 700 річчя точноShif писав:Краще не ризикуй.
в мене саме після цих пальці тарабанять....Jarevych писав:на укрнафті цілком нормальний бенз. може не на всіх, але на В.Великого, Батальній
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 22 гостей