Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
по селезінці :) мені цікаво, чому його почали пи*дитиGaGaRIN писав:+ бонус ногою по печінці
та от власне... комменти взагалі звіздєц.GaGaRIN писав: І взагалі, виставили культурну столицю позорищем на всю україну падли Ви на комменти гляньте...
ноу комментс. ти вважаєш, шо за дівчат не треба (в таких ситуаціях зокрема) заступатись?jon писав: BOXER, чому ми самі маєм себе захищатиі захищати інших? що за середньовіччя?
BOXER +1, ПРАВАКАЦИЯ!!!BOXER писав: ЩОСЬ МЕНІ ЗДАЄТЬСЯ, ШО ТА ШАЙКА - ЦЕ БАНАДА ПРИВЕЗЕНИХ ДАНЄЦКІХ ПАЦАНЧІКОФФ![]()
![]()
це НЕ Дячишин, напевно той Задорожній.GaGaRIN писав:один из хероев-хроникеров засветился:
BOXER писав:jon написав:
BOXER, чому ми самі маєм себе захищатиі захищати інших? що за середньовіччя?
ноу комментс. ти вважаєш, шо за дівчат не треба (в таких ситуаціях зокрема) заступатись?
BOXER писав:ШОСЬ МЕНІ ЗДАЄТЬСЯ, ШО ТА ШАЙКА - ЦЕ БАНАДА ПРИВЕЗЕНИХ ДАНЄЦКІХ ПАЦАНЧІКОФФ
BOXER писав:ШОСЬ МЕНІ ЗДАЄТЬСЯ, ШО ТА ШАЙКА - ЦЕ БАНАДА ПРИВЕЗЕНИХ ДАНЄЦКІХ ПАЦАНЧІКОФФ
Мєнти не працювали, то шо? Тобі в хату будуть лізти злодії, а мєнти не буду приїжати на твій виклик, то ти тим злодіям нічого не будеш робити, бо "то робота мєнтів"? Примітивний підхід.jon писав: Просто є менти і то їхня робота. Чи перетворити треба все на безпередел.
усміхнись, то був жарт в контексті того, шо говорять, шо це "організована кимось містичним" акція. насправді, виродки і у Львові є.jon писав:Ага в нас якщо якась проблема то зразу хтось нам винен.
Прелюдія Щастя писав:вночі поверталась до себе.. врятував балончик, а так - не знаю що було б..
+1 я б тоже пішов прогулятисяBOXER писав:Прогулялись, подивилсь би чи нас посміють облити... Плюс заступитись за кількох тих дівчат. Думаєш, не варто було би? Якшо навколо імбіцили ходять і тільки думають, шоб самим не намокнути і закривають очі на таку х-ню, то не варто з них приклад брати.
криміналом попахує )))Injector писав: його окровавлений череп
Шкода оперний. Потім будуть прибиральники відмивати від фарби.HiGH_ZeRO писав:зробити шось типу пейнтбольного матчу тільки замість маркерів водяні пістолети.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 22 гостей