ну якшо так тоді менше :)DNK писав:всеж таки я ваважю шо менше,якщо взяти всякі пробки і їзду по місту.
для цього треба взяти honda civic vtec-e

там до 2500 працює 8 клапанів, а після підключається ше 8

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ну якшо так тоді менше :)DNK писав:всеж таки я ваважю шо менше,якщо взяти всякі пробки і їзду по місту.
власне про це і мова,бмв кльова машина і хонда кльова але є фани і того і того.такшо крітік купуй хондуLegend писав:Сівік дійсно менеше їсти просить але не порівнюйте його з БМВ
неатакшо крітік купуй хонду
В БМВ серії 3 та МFigaro писав:спорт
відповідно 5 та 7Figaro писав:комфорт
тут дві машинки тікі бмв3 і сівка.з них вибираютьVomont писав:відповідно 5 та 7
так що БМВ і комфорт і спорт
небагато як на 2.8 ,а зараз як?Vomont писав:12,5
то не класно ...то жестьKritik писав:класно, БМВ 2.8 має розхід як таврія зимою
враховуючи потужність авто нічого дивного тут немає.Vomont писав:араз десь до 15 доходить
тобто стоковий?Vomont писав:бо двигун стоковий і його заливає бензом
знизити степінь зжаття і змінити внутрішні деталі двигуна на більш міцніші тоді і не треба бензом заливати його відповідноhrdrive писав:є можливість щось змінити щоб розхід зменшився?
Vitalik-first писав:Legend, Цівік проти е36,щодо Сівки-бурки:твердіша,значно гірша по салону,рівень шумоізоляції надзвичайно поганий,ні ні,нічого не дрижить і не стукає,але аеродинамічні шуми і те де просто жахливі,мотор [цензура] гудить що на пів салону чути,обслуговування його ніфіга не дешевше ніж е36,я сайлент-блоків поміняв пару то прифігів мінімально,далі,розхід,що ви там про розхід пишете таке,цівік сверекономний??та,іменно так,якщо швидко їздити то 1,4 по-місту хаває чотких 10-11 літрів,за два неповних місяця їзди я зробив висновок що ніколи в житті не повернуся до цієї машини.Один плюс для мене-надзвичайно стильний вигляд
от і все
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість