Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Сьогодні свято, працювати не можна. Давай підїзжай в вівторок в 3 ночі, візьмеш собі. Там ще одна антена якась на багажнику, напевно техніка якась стоїть в салоні.asteroid писав:Vusiko, мені гамнітолка не завадить![]()
![]()
Я тобі і пасочку,і прасочку організуюpikach00 писав:Краще замов пасочку для мене. Минулого року сподобалась«ANDRON» писав: ги,а я на 3-тьому працюю,як хтось там буде за пірожинами йти,маячте,поболтаєм
Crush писав:аварійка рішає все!!!
[attachment=0]30032010366.jpg[/attachment]
нехай вас не вводить в оману посадка/висадка пасажирів...стояв він там довго
Давай свій адрес. Скажу йому де можна припаркуватися без мкарг мешканців.Myself писав:Vusiko, я щось не зрозумів... В мене під будинком "паркінг", машин 10-12 щоночі спить, ніхто ніколи нікому нічого не сказав
... Які гази? Який сморід?
Судячи з фотки хлопець акуратно припаркований, не на газоні/тротуарі/пісочниці... Що ти від нього хочеш?
якраз не відносно! Пасцат стоїть рівно, а Ріо явно НЕ паралельно йому!«ANDRON» писав:видно він встав відносно Пасата
asteroid писав:Vusiko, мені гамнітолка не завадить
нда...Vusiko писав:Myself написав:
Vusiko, я щось не зрозумів ... В мене під будинком "паркінг", машин 10-12 щоночі спить, ніхто ніколи нікому нічого не сказав ... Які гази? Який сморід? Судячи з фотки хлопець акуратно припаркований, не на газоні/тротуарі/пісочниці... Що ти від нього хочеш?
Давай свій адрес. Скажу йому де можна припаркуватися без мкарг мешканців.
коли я паркувався, там була машина,jon писав:На першому фото ще реально виїхати.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 19 гостей