- за одну тему. Тоді, будуть думати, писати або не писати.Soul писав:лише один раз
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Пропозиції щодо вдосконалення форуму
- Pier
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 0
Re: Пропозиції щодо вдосконалення форуму
[цензура] ті рейтинги, буде чергова піськомірка
- hrdrive
- Дякував (ла): 0
- Контактна інформація:
Я також так вважаю, як і більшість тут.A1 писав:[цензура] ті рейтинги, буде чергова піськомірка
INTE®©ULLE®™
- Soul
- Ім'я:Андрій
- Контактна інформація:
Pier,
ні. взагалі один раз, а не за тему. так буде правильніше. респектуєш комусь - ставиш йому плюс. а ще там така фішка, якшо в тебе рейтинг доходить до -5 - бан по ходу...
A1, hrdrive, знаєш, чогось на одному з найбільших рос. форумів з бодібілдінгу нема такої піськомірки. то чому тут має бути? по суті на місцевому рівні. повнторюсь, там сидить дуже багато народу з України і зі Львова в тому числі... а ви "менталітет, менталітет не той".....
шось не розумію я.....
ні. взагалі один раз, а не за тему. так буде правильніше. респектуєш комусь - ставиш йому плюс. а ще там така фішка, якшо в тебе рейтинг доходить до -5 - бан по ходу...
A1, hrdrive, знаєш, чогось на одному з найбільших рос. форумів з бодібілдінгу нема такої піськомірки. то чому тут має бути? по суті на місцевому рівні. повнторюсь, там сидить дуже багато народу з України і зі Львова в тому числі... а ви "менталітет, менталітет не той".....
шось не розумію я.....
Soul, ти "між рядками" читаєш і не замічаєш, що вже було таке і НЕ пройшло? Причому отою вищеописаною фігнею займались не малолітні флудери, а серйозні тюнінгісти
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
Тупе обговорення. Основний критерій:
) сотні нових юзерів щомісяця. По-моєму, сотень нових юзерів щомісяця форуму і не потрібно, маю на увазі для розвитку, для реклами може і потрібно. А єдиний позитив від тих рейтингів ІМХО - можна показати, шо ти підтримуєш думку якоїсь особи і з часом та особа може стати "авторитетом". Як на мене, тут цього не треба, свої гуру і авторитету в сфері тюнінгу тут і так всім відомі. Тим більше, всі дуже звикли вже до "+1", "+100500" і так далі

Зокрема, не з менталітетом форумчан ЛТК :) це не той форум, куди приходять просто попи*діти (хоча...Denja писав:не з нашим менталітетом

тут вже і так забагато демократії якось дозволили, то тепер кожну дію модера обсирають. форум і сайт не НАШ, а певного кола людец, які над ним працюють і витрачають час і гроші. відповідно вони мають повне право встановлювати свої правила (які порівняно ще дуже лояльні), а ми або підкорятись їм, або ні. Судячи з кількості юзерів форуму, то всіх ці правила влаштовують.Soul писав:а зробіть опитування серез користувачів даного ресурсу. хай люди проголосують. от і буде демократія, а не диктатура
бо в бодібілдерів серйозні проблеми з піськами!Soul писав: на одному з найбільших рос. форумів з бодібілдінгу нема такої піськомірки

Sad, but true.
- Soul
- Контактна інформація:
BOXER,
сорі за офтоп, тут обговорюються інші питання
peace (а для вас - піс)
чувак. думай шо говориш. і не сміши мене. я вже більше 8 років займаюсь цим видом спорту і повір мені на слово ніколи не було з цим проблем. навпаки. якби ти орієнтувався в елементарних знаннях з біології - зрозумів би і не базарив фігні. в двох словах. спешл 4 ю і hrdrive, теж. для великих фізичних навантажень ну просто необхідний чол. гормон який називається тестостероном і повір у білдерів, ліфтьорів, чи боксерів - його вистачає деколи й на двох. а кількість тестостерону якраз і впливає на потенцію... якщо тебе цікавить дане питання - можеш прогуглити і не позоритись стереотипани 30 літньої давності.BOXER писав:бо в бодібілдерів серйозні проблеми з піськами!
сорі за офтоп, тут обговорюються інші питання
peace (а для вас - піс)
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
Soul писав: боксерів -
чувак, розказуй не мені

про харчування, качків і ту всю хрєнь, яку вони жруть знаю дуже добре (або максимум з 3-річним відставанням від сучасності, бо останні 3 роки тим не цікавлюсь).
стереотипи завжди зумовлені чимось реальним. так шо не треба

так, знаю, шо в тих накачених гівном "тілах з м'язами" дофіга енергії і тестостерону. на одних зборах колись говорив з важкоатлетами, які жерли все то сміття, на моє питання "ви не переживаєте, шо з часом будуть проблеми?" вони казали: "а шо, нам прікольно, бабу можем тра*ати цілу ніч і не змучуємось", для них це межа щастя, вони ідіоти не розуміли, шо 1) природою не закладені в мужчині стільки сексом займатись, це протиприродньо; 2) сила то не справжня, не їхня, а хімічна; 3) шо через дуже малий термін часу в них будуть проблеми не тільки з серцем і печінкою, а і з піською.
і я прошу вибачення за офф.
Sad, but true.
- Denja
- Тюнінг клуб
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
Soul, BOXER, В приват, все лишнє повидаляю!
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...
- igorok
- Ім'я:Ігор
- Контактна інформація:
Пропоную поділити розділи купівля\продаж на підрозділи "Автомобілі" - тільки автомобілі, "Шина та диски" - відповідно, "Електроніка"- телефони, магнітоли, і т.д., бачив на одному сайті,дуже зручно, мені сподобалось.
- hrdrive
- Контактна інформація:
igorok, це не є сайт "ваш магазин", тому купівля-продаж не є основним змістом відвідування сайту. Вважаю це недоречним. Краще лишити так як є. ІМХО
INTE®©ULLE®™
- igorok
- Контактна інформація:
До чого тут "основний зміст відвідування сайту" і що то взагалі таке?hrdrive писав:не є основним змістом відвідування сайту
Погоджуюсь, це не "ВАШ МАГАЗИН", але разом з тим тут продають диски, шини, мобільні телефони і т.п., правда нє? Я ж не пропоную популяризувати товарообмін на сайті, а лише пропоную адекватну, на мій погляд, структуру. Купа тем про диски шини і т.п., коли це все буде сортовано по гілках, буде більший порядок на форумі, то лише пропозиція, бачив то на сайті НЕ Ваш магазин, а на одному сайті тюнінг-клубу, мені сподобалось, запропонував перейняти корисне. hrdrive, що тобі не сподобалось?
- Ihorek
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 1 раз
- Контактна інформація:
заборонити продажу цуценят,корів,свиней і т.д. і т.п....хД
- Ska_Vit
і котівOldschooller писав:заборонити продажу цуценят,корів,свиней і т.д. і т.п....хД

- Saba
- Ім'я:Олег
- Номер:BC IA
- Подякували: 7 рази
закрити розділ комерція взагалі.
- Babak
- Адміністратор
- Контактна інформація:
поправочка..не тільки форум і не на всіх темахBOXER писав:Saba, форум на тому розділі філки заробляє

Блекджек і все таке!)
- igorok
- Контактна інформація:
Ну то як на рах. мої пропозиції, адміністрація, модери, що скажете?
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість