Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Нива Шевроле?
- yura
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
дизель на ниву або заважкий, або заслабий.
-
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 3 рази
Re: Нива Шевроле?
Peugeot'овские дизельные двигатели объемом 1.9 ставили в 90ых на рестайлинговые Нивы (так называемая Нива "Тайга").Fly писав:Може я і помиляюсь але почали на них ставити 1,9 дизель двіжки
Якшо так то вже звучить не погано:)
ВАЗ 2121 - классическая Нива (с задними фонарями от 6 и движком 1.6);
ВАЗ 21213 - Тайга, карбюратор, 1.7;
ВАЗ 21214 - Тайга, инжектор, 1.7;
ВАЗ 21215 - Тайга, дизель, 1.9.
Выпущено их было немного. Такую машину не сыскать днем с огнем, я видал только несколько частных объявлений о продаже в Украине (ни одного во Львове). Глубже (то есть ценой) не интересовался, так как искал 2131.
На Niva Chevrolet ставят Opel'евский бензиновый движок 1.8 (Euro-4). Называется такая комплектация Niva Chevrolet FAM1 (в ней же кондиционер, АБС и чего-то там еще по мелочам). В принципе, по отзывам машинка приятная, но стоит она в России (сюда я не видел чтобы их официально экспортировали, хотя не сильно и интересовался) больше $20К (21-22 где-то).
- yura
не люблю на легкових дизеля.
- Kardan
- Ім'я:Андрій
- Контактна інформація:
azakharchuk,
21-22к.з - це вже забагато для Шниви... За такі гроші з наступного року обіцяють Патріот з дизельом Івеко 2.5 чи 2.8
21-22к.з - це вже забагато для Шниви... За такі гроші з наступного року обіцяють Патріот з дизельом Івеко 2.5 чи 2.8

-
- Подякували: 3 рази
Многовато, но учитывая то что Патриот и сейчас до 20К добегает, то установив в него такой движок, очень сомневаюсь что он уложится в 21-22. FAM1, тоже обещали дешевле 15К, а пока они ее родили, уже и обычная за 12К перевалила.Kardan писав:21-22к.з - це вже забагато для Шниви... За такі гроші з наступного року обіцяють Патріот з дизельом Івеко 2.5 чи 2.8
Плюс Патриот и Шеви все таки разные классы и далеко не всегда взаимозаменяемые. Т.е. если бы для себя я еще бы и подумал что брать (в основном думал бы насчет расхода топлива), то моя девушка однозначно бы была за Шеви, даже если она и дороже.
Из ино в пример можно привести похожую пару Mitsubishi L200 и Toyota RAV4. Первый вроде и подешевле, но не так уж много их ездит по городу. Специфичная машина.
-
- Ім'я:SashA
Живу під самими Карпатами.
Без повного приводу життя не уявляю. Займаюся трохи туризмом і під*їжджаю під гори Нивою Шевроле.
Знімаю відео. Весілля бувають глибоко в горах. Нива ЇДЕ ВСЮДИ.
Було раз: я приїхав на зйомку, а люди тивляться круглими очима. Виявляється вони крім 3-мостового ЗИЛа і ГАЗ-66 в цьому селі не бачили.
Наїздив 18 000 км покищо. Ніби таких дуже проблем немає. Поміняв помпу(підходить люба жигулівська)вона ще не протікала, але вже гарчала там ремінь був засильно натягнутий і 2 сальніки роздатки
Трохи гарчала роздатка на початку при 60 км\год залив в неї масло Хадо і десь через 1000 км шуму стало набагато менше.
Тої зими було один день в горах -27 іздити їхала, але тяга була слабенька
Взагалі мотор слабий. Деколи хочеться по трасі дати газу. Більше 120 витиснути з неї я не можу хіба, якщо трохи з горба. Трансмісія виє вовком.
Ще трохи поїжджу так як є і буду шукати якихось майстрів щось міняти розточувати переробляти...
Без повного приводу життя не уявляю. Займаюся трохи туризмом і під*їжджаю під гори Нивою Шевроле.
Знімаю відео. Весілля бувають глибоко в горах. Нива ЇДЕ ВСЮДИ.
Було раз: я приїхав на зйомку, а люди тивляться круглими очима. Виявляється вони крім 3-мостового ЗИЛа і ГАЗ-66 в цьому селі не бачили.
Наїздив 18 000 км покищо. Ніби таких дуже проблем немає. Поміняв помпу(підходить люба жигулівська)вона ще не протікала, але вже гарчала там ремінь був засильно натягнутий і 2 сальніки роздатки
Трохи гарчала роздатка на початку при 60 км\год залив в неї масло Хадо і десь через 1000 км шуму стало набагато менше.
Тої зими було один день в горах -27 іздити їхала, але тяга була слабенька
Взагалі мотор слабий. Деколи хочеться по трасі дати газу. Більше 120 витиснути з неї я не можу хіба, якщо трохи з горба. Трансмісія виє вовком.
Ще трохи поїжджу так як є і буду шукати якихось майстрів щось міняти розточувати переробляти...
- 21043 SW
- Ім'я:Юрий
- Номер:ВС6666АК
- Контактна інформація:
SaSHa, Знаю как ее сломать, так что пиши, думаю поедет быстрее 

Dynamic Sport Latvia
- LUBAN
- Ім'я:Любомир
- Контактна інформація:
Я думаю що для комфорту і траси можна взяти шниву ну і на неважке бездоріжжя + зимою повний привід то є сила.Машинка гарна,ну непогана.Але я би взяв, якшо вже іде мова про 4 дверки (комфорт і зручність для пасажирів ззаду), 2131,трохи б раму підсилив,тобто наварив би на днише уголка,або 2121 чи модифікації(13,14) зераз на 2121 гоцаю-на нормальне бездоріжжя їй ціни нема,та вроді деталі дешевші,і великий плюс-її не так шкода як Шниву,проте менше комфорту.Тож думай сам що обрати.
- Black
- Ім'я:Дмитро
Бери росийской сборки лучше!!!!Sentry писав:про Ниву Шевроле
1.Знакомый взял с нуля,пока не перерыл всю эллектрику машина работать нормально не стала!!!!!!(хотя с салона)
2.Марки Шевроле как токовой не существует это GMC + DEAWOO.
Лучше взять УАЗа (козлика) воткнуть дизель и иметь всех в носе.Смотрел прогу одну по топям тайги так вот наш козлик и пажериков и других представителей рода внедорожников вытаскивал!!!Лучше подождать (не знаю сколько )когда на Украине нормально научаться собирать авто ,а потом брать и оставаться довольным!!!!!

З повагою Black.
-
- Номер:BC77**xx
- Подякували: 1 раз
Вирішив освіжити тему
Так як я майже рік без власного авто (перебиваюсь на службових, та й ті вже закінчуються
), постало запитання про вибір авто.
Запропонували мені взяти Шеві Ниву.
Автівка 2006 року випуску, пробіг 110 тис. км. По машині зауважень ніби немає - все гут. І ціна не кусається - 7 500 ує.
Завжди манив мене повний привід (рибалка, відпочинок, наші "дороги"), і тут ніби підходящий варіант...
Хто що скаже нового про такий варіант?
Які мінуси експлуатації, крім більшої витрати бензину?

Так як я майже рік без власного авто (перебиваюсь на службових, та й ті вже закінчуються

Запропонували мені взяти Шеві Ниву.
Автівка 2006 року випуску, пробіг 110 тис. км. По машині зауважень ніби немає - все гут. І ціна не кусається - 7 500 ує.
Завжди манив мене повний привід (рибалка, відпочинок, наші "дороги"), і тут ніби підходящий варіант...
Хто що скаже нового про такий варіант?
Які мінуси експлуатації, крім більшої витрати бензину?
- Oleh Nemchinov
- Контактна інформація:
- hrdrive
- Контактна інформація:
фу
дизайн ніякий... ще й мотор бензиновий 1.7 на 80 коней з розходом по місту більше 14 літрів
Це вважаєте нормально?

Це вважаєте нормально?

INTE®©ULLE®™
- FanateG
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
Такі Ниви уже повним ходом у нас продаються...
- Ziro-cool
- Ім'я:Nazar
- Контактна інформація:
нових ше не бачив, за просту шевіниву можу сказати шо там мвсця малувато для пасажирів ззаду(катастрофічно). до того ж прохідність слабувата, за ті гроші старий Н патруль і він далі проїде і ше тут ниву з собою потяне. салон в порівнянні з новою нивою приємно здивував.
шумність роздатки напрягає страшно, чому ні в одному внедорожнику-іномарці не гудить роздатка так як в ниві, чи то в старій чи то в шеві?
погано те що нема блокування коліс на одній осі(праве ліве)
з.і. мотор у внедорожнику має бути дизель
шумність роздатки напрягає страшно, чому ні в одному внедорожнику-іномарці не гудить роздатка так як в ниві, чи то в старій чи то в шеві?
погано те що нема блокування коліс на одній осі(праве ліве)
з.і. мотор у внедорожнику має бути дизель

Quattro
- Oleh Nemchinov
- Контактна інформація:
Chevrolet Niva – модернизация
СП «GM-АвтоВАЗ» объявило о начале выпуска модернизированных Chevrolet Niva. Правда, стоит сразу сказать – внешне старые и новые машины не будут отличаться друг от друга. Однако с технической точки зрения появятся некоторые изменения.
Так, машина получила карданные валы с шарнирами равных угловых скоростей и раздаточную коробку с двухрядными подшипниками выходных валов. Рычаг КПП также подвергся модернизации, в результате чего в салоне сократился уровень шума в диапазоне 3500-4500 об/мин.
Изменен процесс сборки передней подвески, рычагов подвески и втулки рычагов. В целом эти изменения способствуют увеличению жесткости осей рычагов подвески и, как уверяют создатели автомобиля, сделают езду более комфортабельной. Также улучшена коррозионная защита как интерьерных элементов крепежа автомобиля, так и деталей подкапотного пространства: планки аккумуляторной батареи, цилиндра сцепления, корпуса механизма гидроусилителя руля, щеток стеклоочистителя.
В салоне главное изменение – это модернизированные ремни безопасности, которые теперь легко извлекаются и сматываются.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей