починаєтьсяDark Wind писав:тіко я домовляюся з тою бмв шо має 115 чи 118 сил вроді, а не та 138

ставлю на 323 проти хонди.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
починаєтьсяDark Wind писав:тіко я домовляюся з тою бмв шо має 115 чи 118 сил вроді, а не та 138
не переживай вона ніфіга не їде :)Babak писав:(але не заряжену версію)
хм..... а де таку знайти. хіба може Kost проїдеться, в нього трошки більше лисихBabak писав:PRIORA 1.6 накаже BMW E30 1.8(але не заряжену версію)
это уже хорошо.CAT писав:з 323 поїду звичайно))) з хондами не буду бо вони з космосу)
это еще не факт у меня от 0 до 100 8 сек а СТ от 0 до 100 7.9 к тому же она легче и новее,потому думаю шансы равные и будет интересный заезд.Babak писав:BMW 323 накаже FORD ST 2.0
у Алана белый цивик 1.6 втек 160 пони?Kost писав:323 vs civic ше один буде, якшо Sem не проти :)
Алан хоче проїхатись )
Мы с тобой ездили,я тогда был на 323(морковка) ,сейчас у меня тоже 323 только черная,я думаю ты меня объедешь, но ради спротивного интереса можно проехаться :)alan писав:да,то мій,ти єдиний кому я злив в минулому сезоні і з ким після доробки машини ше не їхав,
так вышло что продалalan писав:блин,я думал ты дальше на той оранжевой
ну да,там стоял впуск и выпускalan писав:она ж вроди не стоковая была?
может быть,потому что,ты с таким мотором должен был меня объехать.alan писав:тогда когда с тобой ехал то у меня машина ехала как чипованый ланос![]()
посміявся від душіVomont писав:може і я собі суперника знайду
тоже так проголосував, але вот за останній варіант маю сумнівиBabak писав:BMW E30 1.8 накаже FORD SIERRA 1.8
BMW 323 накаже FORD ST 2.0
PRIORA 1.6 накаже BMW E30 1.8(але не заряжену версію)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей