Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Правила форуму
Забороняється створення тем про будь-які заходи автомобільного характеру без попереднього узгодження з Адміністрацією Форуму, за винятком офіційних заходів Міжнародного, Всеукраїнського або Регіонального значення.
Забороняється створення тем про будь-які заходи автомобільного характеру без попереднього узгодження з Адміністрацією Форуму, за винятком офіційних заходів Міжнародного, Всеукраїнського або Регіонального значення.
Драг состоится 30.07.2006.
- yes
- Ім'я:Саша
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Все любители покатушек,для того что б гонка прошла более зрелищной я хочу предложить более разширенные классы.обьем двигателей в классах остаються прежним,но все хоть чуть - чуть заряженные машины идут в класс 1,6-2,00 или в отдельную группу,что бы дать возможность померяться силами стокавым машинам.
ВАШЕ МНЕНИЕ?
ВАШЕ МНЕНИЕ?
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
та ну.. Мені що також в 1.6-2 ? Нэ, не підходить.. Там я буду лишній..yes писав:но все хоть чуть - чуть заряженные машины идут в класс 1,6-2,00 или в отдельную группу,что бы дать возможность померяться силами стокавым машинам.
Який смисл тоді в тюнінгу якщо весь сток відправити ганяти в інший клас ? І їм нецікаво, і мені тим більше..
Ну наприклад в мене вже не зовсім сток, але я незнаю чи об'їду в свому класі до 1.4 (чи до 1.3) сток 2 гольф, або сток Део Сенс.
І як взнати в кого сток а в кого ні ? Ніби всі так зразу візьмуть і розкажуть..
Давайте так як в Рівному було. До 1.4, до 1.6, до 2, і анлім. А тюнінг або не тюнінг - ну це брєд це розділювати на драгу.. Сток може поза кваліфікацією поганяти з ким схоче..
- yes
- Ім'я:Саша
- Контактна інформація:
vovka.Ты будешь в первей групе или во второй,можеш быть в двух.Если делать так как в ровно,увидешь в финале меня-ротора-пашу и Юру с И.Ф, вот ето и есть однотипный Львовский драг,.а скем ездить стандартным машинам, Мне кажеться намного приятней проиграть корпус у GSA чем выйграть 7-корпусов у стандартной восьмерки.
- Zhdan
- Контактна інформація:
Підтримую :xvovka писав:та ну.. Мені що також в 1.6-2 ? Нэ, не підходить.. Там я буду лишній..yes писав:но все хоть чуть - чуть заряженные машины идут в класс 1,6-2,00 или в отдельную группу,что бы дать возможность померяться силами стокавым машинам.
Який смисл тоді в тюнінгу якщо весь сток відправити ганяти в інший клас ? І їм нецікаво, і мені тим більше..
Всі маши які попадають до 1,6 будуть змагатись до 1,6 ,
машини 1,6-2,0 в групі 1,6-2,0 і т.д.
- Zhdan
- Контактна інформація:
В мене 1,5 16V , але гарантую інтересні покатушкиDimon писав:гуд, тока я до этого проедусь разок с ВАЗом каким-то 1.6 16Vпопробовать

Тепер після гарантії інтересних покатушок, буду змушений зняти саб

viewtopic.php?t=1820
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей