Розвели вас.Dark Wind писав:нам сказали курити поки він напише заяву, тобто ніяких експертиз і так далі
Не знав кому подзвонити?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Розвели вас.Dark Wind писав:нам сказали курити поки він напише заяву, тобто ніяких експертиз і так далі
якщо справа про ДТП, то суд не ухвалює рішення, а виносить постанову у справі про адмінстративне правопорушення. Таку постанову суду, яка вступила в законну силу вам дадуть зі спливом строку на її апеляційне оскарження.sergey писав:Допоможіть хто знає.
Був суд 8 квітня, ні я, ні він не зявилися.Я тому що, получив повістку тольки сьогодні,він хз чого
Він був вчьора, рішення суду є.
![]()
![]()
Давати не хочуть, точніше дають, але треба писати заяву і получу я рішення суду тільки через два тижні(нашо воно мені вже?).Я можу опротестувати рішення суду тільки до 10 днів.Що робити?Як забрати рішення суду?Або хто його почитати?:)
Аналогічно :)Breaker писав:а мій суд по ДТП відбувся без мене (мені нічо не висилали).
Копію повинні дати зразу, після написання заяви. :)Breaker писав:У понеділок маю написати заяву, щоб отримати копію постанови і аж в п'ятницю мені дадуть копію
Breaker писав:так зразу мають дати чи як???? Скажіть мені точно
justvis писав:постанову суду, яка вступила в законну силу вам дадуть зі спливом строку на її апеляційне оскарження.
Дають зразу, тільки толку з неї ноль, бо немає мокрої печатки.Breaker писав:так зразу мають дати чи як???? Скажіть мені точно
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей