є. вони мені пригодяться в майбутньому.Ziro-cool писав:Чи є на них якісь плани в майбутньому
це не останній мотор :)
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
є. вони мені пригодяться в майбутньому.Ziro-cool писав:Чи є на них якісь плани в майбутньому
О! вот он капитан очевидностьtuningist писав:Solaris, підпис важко глянути? :)
пересувавсяSolaris писав:ти зараз на горизонталках їздиш?
Мне нравиться такой подход!vovka писав:це не останній мотор
Рождённый летать ползать не может :)vovka писав:пересувався
от звідки донори берутьсяBlack писав:Рождённый летать ползать не может :)
Т-образный. Сброс масла в холодильники. Оптимизирован профиль юбки. Масса уменьшена до 300 г (на 20%). Микропрофиль на юбке. Камера сгорания - 2108 с углубленными выборками для клапанов. Возможно применение в двигателях ВАЗ-2108 (расточ. до Ø79 мм)
Снижены потери трения. Повышенная мощность и ресурс, снижен расхода топлива, снижены потери масла на угар
навряд чи я когось здивуюMasterio писав:будеш дивувати людей своєю машиною і їздою
vovka писав:в 2 циліндрі якогось фіга просверлений
підтримую!!! тюнінг продовжується!!! чекаємо на наступні фотозвітиMasterio писав:О це мені дуже подобається шо ти не склав рук, і будеш дивувати людей своєю машиною і їздою
vovka писав:На форумі була тема про то скільки обходиться капіталка. От маю шанс перевірити
Буду потрохи постити куплені запчасті, потім в кінці просумую.
Куплено:
- клапана 2108 луганськ 1300 = 150 грн
- пальці поршньові ваз = 55 грн
- поршня Харків 79мм = 175 грн
http://www.avtramat.com/ru/79-mm/256.html
виємка в поршні як на 08. не така як на фото.
поважили. розброс 3 грама. думаю можна буде підігнати. найтяжчий шось 299, найлегши помоєму 296.5 грам. Легші на 70 грам чим колись був сток :)Т-образный. Сброс масла в холодильники. Оптимизирован профиль юбки. Масса уменьшена до 300 г (на 20%). Микропрофиль на юбке. Камера сгорания - 2108 с углубленными выборками для клапанов. Возможно применение в двигателях ВАЗ-2108 (расточ. до Ø79 мм)
Снижены потери трения. Повышенная мощность и ресурс, снижен расхода топлива, снижены потери масла на угар
- масляні форсунки = 50 грн
Віддав це все на Зелену. Блок, поршня під розточку. Попросив зробити канавки в поршнях під стопорні кольца для того шоб поставити плаваючий палець як в 2110, бо мене та запресовка харить.
Також віддав клапана під облегчення.
Також віддав два колінвали. стандарт 71мм на шліфовку і балансіровку. І свій з 1.6 75.6 мм на перевірку.
Наразі все :)
там же в них на зеленій є вага, серйозна така )) точність до 0.5 грама.Ziro-cool писав:чим важив поршня? різниця в 3 грама є значною?
незнаю Юри. Знаю Віталія, він там один з власників. То як від базару їхати, буде розвилка - на міст направо і як в напрямку шкода сервісу прямо. і там за світлофором метрів 200.Ziro-cool писав:куди саме на Зелену, трохи далі за мостом з правої сторони? до Юри?
старий точність це 0.01 г. маю таку електронну в наяввності, звертайся якшо потрібно, макс вага 0.5 кг.vovka писав:там же в них на зеленій є вага, серйозна така )) точність до 0.5 грама.3 грама це як на мене трохи завелика різниця. треба добитися хоча би +- 1 грам.
такої точності мені банально не потрібно. то ж не золото важити :)Ziro-cool писав:старий точність це 0.01 г.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей