VAVAN писав: БМВ не бери, ти не будеш любти цю марку.
всі так кажете ніби знаєте його з дитинства як друга найближчого...shady333 писав:не для таких як ти ця марка
п.с.але знову ж таки підтримую пацанів,не бери ти того,збийся...
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
VAVAN писав: БМВ не бери, ти не будеш любти цю марку.
всі так кажете ніби знаєте його з дитинства як друга найближчого...shady333 писав:не для таких як ти ця марка
Да............. пробовал в субботу что такое 4,4 литра с 280 хомяками в спорт режиме ,очучения не передаваемые до сих пор отойти не могу.Особенно понравилась кнопка и щелчёк в конце хода педали акселератора ,классная фишка :)VAVAN писав:для спокійної, поважної і водночас спортивної їзди,
Не только БМВ :) ,а может человек для себя понял что это за автомобиль и ещё 1 владельцем такого инженеринга от баварцев станет больше что вы так сразу :)VAVAN писав:які не обсирали БМВ , як ти свого часу так робив.
Black,Black писав:Да............. пробовал в субботу что такое 4,4 литра с 280 хомяками в спорт режиме ,очучения не передаваемые до сих пор отойти не могу.Особенно понравилась кнопка и щелчёк в конце хода педали акселератора ,классная фишка :)VAVAN писав:для спокійної, поважної і водночас спортивної їзди,
pikach00, BMW есть BMW что тут говорить садись и пробуй.Ездить по любасу и чинить тебе придётся.Не только БМВ :) ,а может человек для себя понял что это за автомобиль и ещё 1 владельцем такого инженеринга от баварцев станет больше что вы так сразу :)VAVAN писав:які не обсирали БМВ , як ти свого часу так робив.
Хто казав що я обсирав БМВ? Я обсирав ваш дурний фанатизм який не завжди підкріплений фактами. От САТ нормально по полочках розклав про то на які екземпляри попадався. Я на 100% впевнений що 90% всього що продається якраз і є в такому стані.VAVAN писав:які не обсирали БМВ
круть то ти на картах таро прочитав? чи як завжди з пальця????VAVAN писав:pikach00 і бмв - речі несумісні
тут погоджуюсьVAVAN писав:БМВ- це авто ....для людей які люблять
баварійський комфорт та надійність, для спокійної, поважної і водночас спортивної їзди...
авто для шанувальників то китайпром (наприклад чері) бо люди з тим г.. граються але не полишають його бо воно їм нравіццо вони в нього закоханні..VAVAN писав:БМВ- це авто для шанувальників цієї марки,...
для відданих людей, які не обсирали БМВ , як ти свого часу так робив.
Ім'я: Olegshady333 писав:pikach00, сорі, але тобі по ходу краще взагалі на ровер пересісти
плюс піццот!...Antares писав:тому що народ у нас такий нашкряб бабла на бімер і всьо він вже матьорий на 25-річній бляшанці з лисою гумою несправною ходовою та електронікою але на БМВ.
на даний момент пересуваюсь на своїх ногахAntares писав:не хочеш бути самотнім на свому веліку в цьому великому місті?)
з мерсами вроді простішеBOXER писав:в мерсах ше досі не розібрався, але з бехами вже все просто))
Я колись теж путався, але просто можна розібратись запам'ятавши найпопулярніші:pikach00 писав:А ще скажіть пліз, чому в мерсів і бмв така непонятна система маркування кузова? Коли чую ті Е39, Е38 і т.д. то без гугла ніяк
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей