pikach00,pikach00 писав:BOXER, хто сказав що я її дуже хочу?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
pikach00,pikach00 писав:BOXER, хто сказав що я її дуже хочу?
Хіба почекаєм коли дизельні будуть продаватись, та і грошенят тре підназбиратиweber писав: Pilot?
та я тому і написав:pikach00 писав:хто сказав що я її дуже хочу?
BOXER писав:ну я умовно,
о, маладцаCAT писав:кароче я рішив за тебе, в суботу їдем на базар продавати твій Аутлендер, а завтра я його на авторіа виставлю, і потім підберемо тобі 740 Е38.
CAT писав:кароче я рішив за тебе, в суботу їдем на базар продавати твій Аутлендер, а завтра я його на авторіа виставлю, і потім підберемо тобі 740 Е38.
ну якшо вже таке діло, то я заправляю тобі бак на Е38 на 10 літрів - на перші 50 км. дороги, поїдем обмиватиhrdrive писав:Я домовлюся з знайомим в мрео щоб все швидко зняти з обліку і переоформити доки
Сьогодні викидаю оголошення на автобазар.уа
ну якшо таке діло то я заправляю 15 літрів на другі 30 км)))BOXER писав:бак на Е38 на 10 літрів - на перші 50 км.
CAT писав:тобі ше не дзвонять за Міцик?))
... і Пікачу навіть не відчує, який в того корабля розхідCAT писав:15 літрів на другі 30 км)))
буде написано:pikach00 писав:Авто: Outlander 2.4AT, Була Астра:)
pikach00 писав:Авто: BMW E38 740i, Була всяка фігня :)
бугага))))BOXER писав:Скоро в Пікачу тут:pikach00 написав:Авто: Outlander 2.4AT, Була Астра:)буде написано: pikach00 написав:Авто: BMW E38 740i, Була всяка фігня
[цензура], пацани, ну шо ви як маленькі? [цензура] такі розмови: для тебе -не для тебе, БМВ(окрема тема - просто вже вуха про...бали ) - фігня, Опель - не фігня(чи наоборот). Будьте трохи попрощєshady333 писав:п.с. це моя особиста думка. А про БМВ VAVAN правильно сказав, не для таких як ти ця марка
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей