Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
То УкрТАТнафта. Та що біля 7 відділення на ГородоцькійButs писав:Десь читав за укрнафту і кременчуцький завод.
В статті говорилось, що завод випускає не бензин, а компонент бензину - КБ92, КБ95 і сплачує якесь там "мито (податок)" не 110 евро, а 20....
інші оператори жалілись, що не здорова конкуренція, бо якість КБ нижча як Бензину.
Наскільки правда не знаю.
ага...а потім бензин впаде раптом до 7-и грн. і ти будеш весною заливати мажорний, напів вивітрений бензин який був куплений за 8грн.Diwal писав:може б то поїхати сьогодні заправити повний бак і пару каністр? і хай стоїть до весни в гаражі!
ну не по 8 а по 6.95 якшо зараз їхати!Denzzzil писав:га...а потім бензин впаде раптом до 7-и грн. і ти будеш весною заливати мажорний, напів вивітрений бензин який був куплений за 8грн.або навпаки всі будуть лити по 10 грн. а ти будеш казати шо в тебе ше той що за вісім...)))але перший варіант більш цікавий!
а я свій 80-й, точніше Дєдовий мішав в свому жигулю..ото кайф був всюди 95-й по 3,40, а в мене ще й з тим мішаний...мав біля 80-и літрів...)))Diwal писав:ну тоді хз) я ше 4 роки тому гоняв по Селі запорожцем на бензі СССРовській
+1vovka писав:пофіг, їжджу на 92
був колись один відгук, але за згодою сторін видалили. Якщо ти маєш стосунок до цієї компанії, то поцікався про старт(перший день) заправки на Кульпарківській :)Andjey писав:А які відгуки про GFC. На форумі не зустрічав негативних відгуків, може дійсно можуть порадувати нас якістю.
а що там таке було?A1 писав:про старт(перший день) заправки на Кульпарківській
Мотору Хонди чи то Мацди трєндєц наставhrdrive писав:а що там таке було?A1 писав:про старт(перший день) заправки на Кульпарківській
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей