Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
hrdrive писав: Деу
TIGER-NIGER писав:Breaker, а кому ти там треба))))
+100500 на не нуженFest писав:А хто потім буде все обсирати?
головне, шо твою копу там всі ждут)))TIGER-NIGER писав:а кому ти там треба))))
повір шо чекають....він гідний суперник!Breaker писав:головне, шо твою копу там всі ждут
TIGER-NIGER писав:мені треба люди з якими можна покататися на більш вищому рівні ніж ти в тата на колінах....
на відміну від твого рівня водіння - TIGER-NIGER професіонал формула класу!!! враховуючи то що він умудряється рулити на тому чуді техніки 70 років... А в тебе Мазда - і ти не зможеш наказати Тігера.. Готовий зробити ставкиFigaro писав:TIGER-NIGER, [цензура] професіонал найшовся [цензура]надивився формули і страшний гонщик)
єслі ти незнаєш то нехер [цензура], всюди я нігера обїзжав, але тут і різниця передній привід і заднійtaras_Rudno писав:і ти не зможеш наказати Тігера
ти пишеш в темі на форумі. Вони створені для обговорення всім - якщо то розмова між тігером і тобою - пиши йому в приват! читай інструкцію...Figaro писав:taras_Rudno, чуш дядя, 1. це була розмова між мною і нігерем, єслі ти хочеш вставити своїх 5 копійок то мені твою думку далеко насрать. 2. на рахунокєслі ти незнаєш то нехер [цензура], всюди я нігера обїзжав, але тут і різниця передній привід і заднійtaras_Rudno писав:і ти не зможеш наказати Тігера
неп..ди чого неїзнаєшtaras_Rudno писав:ажеш обїжджав..коли? коли Нігер з шашкою клієнта віз і заодно слалом проїжджав....
TIGER-NIGER писав:пацики, ви чого?)) іи збились з теми!)
бачу боїшся що гнилий жигуль обїдеFigaro писав:taras_Rudno, на рахунок цього слалому я писав ше напочатку теми почитай.неп..ди чого неїзнаєшtaras_Rudno писав:ажеш обїжджав..коли? коли Нігер з шашкою клієнта віз і заодно слалом проїжджав....
а нарахунок 50грн, бачу маєш довгий язик, чого ж сам неїздиШ? руки нетакі довгі?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей