Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
2108 хочу поміняти рідну низьку панель на шось інше...
-
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Може порадите шо можна всунути замість рідної низької панелі в 2108? Шоб гарно виглядало, як в вон тих іномарок :)
- C#@O$
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ігорко
- Стать:чоловік
- Контактна інформація:
- сюда подивись - viewtopic.php?t=1485
-
- Контактна інформація:
ок, візьму...але шось страшно, шо я не зможу поміняти панель... В інтернеті нема інформації по заміні панелі....
І як там з приборами? Я так зрозумів, шо спідометр буде показувати, а ті штуки, шо по боках не будуть, так? Шо тоді туда всунути? І взагалі як то всьо підключити? На цьому форумі була подібна тема, але крім фоток ніякого опису там я не побачив....більш за все інтересує шо куда підключалось...
І як там з приборами? Я так зрозумів, шо спідометр буде показувати, а ті штуки, шо по боках не будуть, так? Шо тоді туда всунути? І взагалі як то всьо підключити? На цьому форумі була подібна тема, але крім фоток ніякого опису там я не побачив....більш за все інтересує шо куда підключалось...
- Saba
- Ім'я:Олег
- Номер:BC IA
- Подякували: 7 рази
AllWin
Пиши Chaosу в приват.В собі недавно поставив від Вектри.Навіть на сайті написано, а ти кажеш інфи нема.Плюс точно має бути на http://www.vaz.ee інфа по установці.
Пиши Chaosу в приват.В собі недавно поставив від Вектри.Навіть на сайті написано, а ти кажеш інфи нема.Плюс точно має бути на http://www.vaz.ee інфа по установці.
- C#@O$
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ігорко
- Контактна інформація:
AllWin
- сумніваюсь що в тебе щось вийде якщо ти користуватимешся жаргонами "коробочка і штуки" а щодо приладів, то я вже писав, що правильно показуватиме лише спідометр, а щоб точніше знати про наявність бєнзи в баку і температуру тосолу - то я ставив прилади від 2106 + одразу поміняв на свій смак шкали, і досить гарно получилось (теж описано). Задоволений будеш на всі 100 % - бери і насолоджуйся - не пошкодуєш.
- сумніваюсь що в тебе щось вийде якщо ти користуватимешся жаргонами "коробочка і штуки" а щодо приладів, то я вже писав, що правильно показуватиме лише спідометр, а щоб точніше знати про наявність бєнзи в баку і температуру тосолу - то я ставив прилади від 2106 + одразу поміняв на свій смак шкали, і досить гарно получилось (теж описано). Задоволений будеш на всі 100 % - бери і насолоджуйся - не пошкодуєш.
-
- Контактна інформація:
Найти можна на ШРОТІ (це тіпа де побиті/старі/без_документів машини продають на запчастини), в Тернополі їх декілька. заглянув на 2 з них і на останньому знайшов вектру. Панель - 200 чи 250 грн., якшо з пічкою - 340 грн. Всьо викручуєш сам, тобто, якшо не зможеш зняти, то ніхто тобі помагати не буде 
Я відмовився від вектровської панелі, бо:
1. Фіг знає як її правильно підключити
2. Тупий обзор приборів (поправте мене, якшо я не правий)
3. Куча мертвих приборів/кнопок, не зовсім хочеться полудохлу панель в машині мати...
4. Випирає в салон і займає частину місця перед водієм і переднім пасажиром (можете на фотках роздивитись, я бачив в живу)
Балтіковську панель...Вот шо я хочу...Бачив в живу реальну балтіковску панель з дерев'яними вставками...круто :) Правда, там і двері іншого дизайну, балтіковского, були... 5700$ хтів перекупщик за 2109...

Я відмовився від вектровської панелі, бо:
1. Фіг знає як її правильно підключити
2. Тупий обзор приборів (поправте мене, якшо я не правий)
3. Куча мертвих приборів/кнопок, не зовсім хочеться полудохлу панель в машині мати...
4. Випирає в салон і займає частину місця перед водієм і переднім пасажиром (можете на фотках роздивитись, я бачив в живу)
Балтіковську панель...Вот шо я хочу...Бачив в живу реальну балтіковску панель з дерев'яними вставками...круто :) Правда, там і двері іншого дизайну, балтіковского, були... 5700$ хтів перекупщик за 2109...
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей